x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sportul Studenţesc - Pandurii Târgu-Jiu 0-0, scorul obişnuit al partidelor urâte

Sportul Studenţesc - Pandurii Târgu-Jiu 0-0, scorul obişnuit al partidelor urâte

de Vicentiu Neagoe    |    30 Oct 2011   •   21:00
Sportul Studenţesc - Pandurii Târgu-Jiu  0-0, scorul obişnuit al partidelor urâte

Sportul Studentesc a incheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, meciul sustinut in compania formatiei Pandurii Targu-Jiu, in Etapa a 12-a a Ligii 1, la capatul unei partide anoste si urate.

Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoras (foto), a fost foarte nemultumit de evolutia jucatorilor sai. "Dupa cum am evoluat in partea a doua, nu meritam mai mult de un egal. In a doua parte nu prea s-a jucat fotbal. Chiar daca am evoluat 20 de minute in superioritate, nu am reusit sa avem ocazii de gol. Singurul lucru pozitiv este ca nu am primit gol pentru al patrulea meci consecutiv. Sportul nu este o echipa de duzina, si nu intamplator aici nu au castigat Steaua si Targu-Mures", a spus Grigoras.

El a mentionat ca echipa pe care o conduce ocupa un loc bun in clasament, pentru valoarea jucatorilor. "Noi ne cunoastem valoarea, suntem in grafic si cine suntem noi sa castigam orice meci? Momentan suntem conjunctural acolo sus. Avem un obiectiv clar, clasarea intre primele zece. Momentan suntem mult peste grafic. Totusi, pana la meciul urmator, cu Otelul Galati, sper sa aratam mai bine", a concluzionat "Grig".

Fundasul central al gorjenilor, Vlad Chiriches, care va deveni din iarna jucatorul Stelei, a declarat ca inca nu se pune problema cupelor europene. "E mult prea devreme sa vorbim despre cupele europene. Mai e nevoie de timp pentru a se asterne lucrurile", a spus Chiriches.

×
Subiecte în articol: liga 1