x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a câștigat Supercupa României. Reghecampf: "Îmi pare rău că nu am reuşit mai multe goluri, mai avem de lucrat la finalizare"

Steaua a câștigat Supercupa României. Reghecampf: "Îmi pare rău că nu am reuşit mai multe goluri, mai avem de lucrat la finalizare"

11 Iul 2013   •   08:23
Steaua a câștigat Supercupa României. Reghecampf: "Îmi pare rău că nu am reuşit mai multe goluri, mai avem de lucrat la finalizare"

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat după ce echipa sa a câştigat Supercupa României la fotbal, 3-0 cu Petrolul Ploieşti, că îi pare rău pentru faptul că ''roş-albaştrii'' nu au mai marcat.

"Îmi pare rău că nu am reuşit mai multe goluri, mai avem de lucrat la finalizare. Totuşi, jucătorii noştri sunt tineri, de mare valoare, ei trebuie să o califice pe Steaua în grupele Champions League. Petrolul este o echipă foarte bună, dar fundaşul lor central (Enza-Yamissi, n. red.) a luat roşu pentru două prostii. Este foarte greu să joci împotriva Stelei în zece oameni'', a afirmat Reghecampf, care a precizat că ''Petrolul va avea un rol important în următorul campionat''.

Reghecampf l-a lăudat pe atacantul muntenegrean Nikolic, care ''este numărul 1, un jucător care munceşte foarte mult şi e cel mai bine pregătit. Sunt mulţumit şi de Tănase, recuperează multe mingi şi îşi pune în valoare tehnica. Piovaccari nu este încă pregătit, mai are nevoie de timp", ca şi Nicolae Stanciu.

Tehnicianul stelist a menţionat că faţă de sezonul trecut singura schimbare este intrarea lui Gabi Iancu, în locul lui Raul Rusescu, transferat la FC Sevilla.

Steaua Bucureşti a câştigat Supercupa României la fotbal, după ce a învins pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 3-0 (3-0), miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti. Steaua a cucerit a şasea sa Supercupă, graţie golurilor marcate Stefan Nikolic (21), Lukasz Szukala (32) şi Mihai Pintilii (42). Alexandru Bourceanu (Steaua) a ratat un penalty în min. 29 (a apărat Pecanha), iar Petrolul a evoluat o mare parte din timp în 10 oameni, Enza-Yamissi fiind eliminat în min. 28.

La Steaua au debutat oficial cu acest prilej Nicolae Stanciu şi atacantul italian Federico Piovaccari.

×
Subiecte în articol: supercupa romaniei steaua reghecampf