x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua bate tot şi cumpără mult

Steaua bate tot şi cumpără mult

de Mihai Igirosanu    |    09 Iul 2010   •   00:00

Trupa lui Victor Piţurcă îşi continuă seria de victorii în meciurile amicale din Austria, învingând categoric mier­curi seară echipa poloneză Za­glebie Lubin (locul 10 în ultima ediţie de campionat), cu 4-1 (2-1).

În par­ti­­da cu formaţia pe care au mai în­vins-o şi în urmă cu doi ani, în prel­­i­­mi­na­riile Ligii Campionilor, golurile Ste­lei au fosta marcate de noul că­pi­tan, Bă­nel Nicoliţă ('5), Bogdan Stancu ('39 şi '75) şi Surdu ('73).

Victor Piţurcă a început meciul în ur­mă­toa­rea formulă: Tătăruşanu - Todorov, Abru­dan, Gardoş, Emeghara - D. Stoi­ca - Ni­coliţă, Răduţ, Toja, Cr. Tă­nase - B. Stancu. După pauză, pen­­tru "roş-albaştri" au mai jucat: Mar­tinovici, Pă­­curar, Surdu şi Filip.

Ur­mătorul meci amical din acest al doi­lea sta­giu de pregătire din Austria va avea loc în această seară, de la ora 19:00, îm­potriva vicecampioanei Gre­ciei, Olym­piakos Pireu. Tot miercuri, gru­pa­rea din Ghencea a mai per­fectat un transfer, achiziţionân­du-l definitiv pe fundaşul stânga de la Po­li­teh­nica Timişoara, Iasmin La­to­v­levici, în schimbul căruia a plătit 300.000 de euro. Ultima oară împru­mu­tat la Gloria Bistriţa, internaţiona­lul de ti­ne­ret în vârstă de 24 de ani a semnat un contract pe cinci ani.

Un alt ju­că­tor aflat foarte aproape să sem­ne­ze cu Steaua este internaţiona­lul bulgar Stanislav Angelov. Mijloca­şul de­fen­siv care a evoluat ultima oa­ră în li­ga secundă germană, la Energie Cott­bus, este aşteptat în Bucureşti pentru parafarea contractului. So­sirea sa depinde însă şi de concre­ti­zarea sau nu a unei oferte concrete pe ca­re im­presarii jucătorului au pri­mit-o de la echipa rusă FK Rostov, acolo unde mai evoluează un ex-ste­list, st­operul Sorin Ghionea.

×
Subiecte în articol: stiri