x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern STEAUA - DINAMO. Andone: Nu mă tem de Steaua, mă tem de echipa mea

STEAUA - DINAMO. Andone: Nu mă tem de Steaua, mă tem de echipa mea

19 Aug 2016   •   17:31
STEAUA - DINAMO. Andone: Nu mă tem de Steaua, mă tem de echipa mea
Sursa foto: fcdinamo.ro

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu se teme de Steaua în derby-ul de sâmbătă, ci de jucătorii săi care ar putea să nu reacţioneze aşa cum îşi doreşte el.


'Sper să facem o partidă foarte bună, ne gândim şi ne pregătim de o săptămână pentru ea. Joacă echipele de pe locurile 1 şi 2, aşa că eu cred că va fi o partidă bună. Ţinând cont că băieţii vin după un an în care au obţinut cinci egaluri şi o victorie contra Stelei, ar trebui ca ei să menţină acelaşi nivel. E un test pentru noi să vedem unde suntem pentru că întâlnim cea mai bună echipă din România. Noi pregătim la victorie, asta e clar. Nu mă tem de ei, mă tem de echipa mea că poate nu reacţionează cum vreau eu', a afirmat el.

Andone este de părere că jucătorii stelişti vor fi foarte motivaţi după înfrângerea cu 5-0 suferită în Liga Campionilor cu Manchester City, dar susţine că derby-ul nu are o favorită clară. 'Sigur că Steaua vrea să uite eşecul din meciul cu Manchester City, pentru un jucător e foarte bine că are şansa la câteva zile distanţă să demonstreze că a fost un accident. Pentru noi nu e un capăt de ţară acest meci. E un meci de trei puncte, trei puncte pe care le vrem. Şi spun eu că putem să le obţinem, avem şanse. Niciuna dintre cele două echipe nu este favorită, amândouă sunt cam acolo. Acum o să vedem în teren fiecare ce plusuri sau minusuri are', a menţionat antrenorul.

Pentru Ioan Andone derby-ul este mai uşor de pregătit decât alte meciuri: 'Personal mi-a lipsit derby-ul, aşteptam de mult meciurile astea. Meciurile astea sunt cele mai uşoare pentru mine, pentru că fiecare se mobilizează. Eu mă consum mai mult la un meci cu Voluntari sau Timişoara decât la un meci cu Steaua pentru că ştiu că jucătorii reacţionează foarte bine. Pentru toţi antrenorii derby-urile sunt mai uşor de pregătit decât un meci normal'.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte sâmbătă, de la ora 21,00, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: andone steaua dinamo derby