x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern STEAUA - DINAMO. Reghecampf: Vreau să câştigăm, avem nevoie de un răspuns după eşecul cu City

STEAUA - DINAMO. Reghecampf: Vreau să câştigăm, avem nevoie de un răspuns după eşecul cu City

20 Aug 2016   •   16:45
STEAUA - DINAMO. Reghecampf: Vreau să câştigăm, avem nevoie de un răspuns după eşecul cu City

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să câştige derby-ul cu Dinamo, precizând că formaţia sa are nevoie de un răspuns după înfrângerea cu 5-0 suferită pe teren propriu în faţa grupării engleze Manchester City.

''Venim după un meci pierdut acasă cu 5-0 şi avem nevoie de un răspuns. Vreau să facem un meci bun şi asta este cel mai important. Vreau să câştigăm meciul cu Dinamo şi să avem o evoluţie bună pentru că avem nevoie pentru moralul jucătorilor. Nu vreau să demonstrăm nimic, doar să câştigăm. Mai sunt multe meciuri pe care le vom disputa cu Dinamo. Nu cred că meciul de diseară va fi decisiv'', a spus el.

Reghecampf le-a transmis jucătorilor săi să fie atenţi la toată echipa Dinamo, nu doar la Gnohere şi Rotariu, jucători care, în opinia lui, fac diferenţa pentru formaţia alb-roşie. ''Eu nu mă tem de nimeni. Într-adevăr, în momentul de faţă Rotariu şi Gnohere sunt jucătorii care marchează şi fac diferenţa la Dinamo, dar noi trebuie să fim atenţi la toată echipa. Dacă jucătorii noştri vor trata meciul foarte serios, eu cred că vom putea câştiga meciul de mâine seară'', a menţionat el.

Accidentaţi în ultimele meciuri ale Stelei, jucătorii Alin Toşca, Bojan Golubovic şi Mihai Pintilii vor reveni la antrenamente peste câteva săptămâni sau chiar luni, susţine tehnicianul. ''Am avut parte de câteva accidentări, Toşca are nevoie de câteva săptămâni de recuperare, Golubovic a fost operat azi, iar Pintilii ieri. Pentru ei trebuie să aşteptăm câteva săptămâni sau luni cât va dura recuperarea lor. Asta e viaţa, e joc de fotbal şi se pot întâmpla multe şi trebuie să mergem înainte. Pe posturile lor avem destui jucători să îi înlocuiască'', a adăugat antrenorul.

În ceea ce îi priveşte pe fotbaliştii Fernando Boldrin şi William De Amorim, transferaţi recent de la Astra, Reghecampf aşteaptă momentul potrivit pentru a-i folosi. ''Nu este nevoie de timp să te integrezi într-o echipă ca Steaua. Boldrin şi De Amorim au nevoie de puţin timp să îi cunoască pe colegi, dar au valoare, de aia i-am adus. Nu vor fi probleme, trebuie să aşteptăm doar momentul potrivit ca ei să joace'', a menţionat tehnicianul.

Mijlocaşii Nicolae Stanciu şi Adrian Popa nu vor pleca de la Steaua în perioada următoare, afirmă Reghecampf. ''Eu nu ştiu nimic despre Nicuşor Stanciu că pleacă. Şi cred că aş fi primul om care ar afla dacă pleacă Stanciu. La fel şi despre Adi Popa. Ei mâine seară vor fi pe teren şi vor juca în continuare pentru Steaua. Când vor avea oferte vor pleca. Dar nu există nicio piedică din partea mea sau a conducerii privind plecarea acestor doi jucători'', a precizat el.

Referitor la participarea în grupele Europa League, Reghecampf a afirmat: ''Mi-aş dori să întâlnim echipe în grupele Europa League cu care să putem să ne calificăm în primăvara europeană. Nu cred că e important să jucăm cu Manchester United. Acum e important să ne gândim la ce e mai bine pentru echipa noastră. O calificare în primăvara europeană ar însemna enorm pentru fotbalul românesc, sper să reuşim''.

Echipa de fotbal Steaua întâlneşte sâmbătă, de la ora 21,00, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.

Sursa: AGERPRES

×