x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Iun 2010   •   00:00

24 iunie 2010



PULIDO, SPRE VASLUI
Echipa FC Vaslui, antrenată de spaniolul Lopez Caro, este in­te­resată de achiziţionarea fun­da­şului central spaniol Ruben Martin Pulido, al cărui contract cu Real Zaragoza expiră la 30 iu­nie, a anunţat cotidianul Marca. „Fundaşul central Ruben Pulido studiază ofertele de la clubul turc Trabzonspor şi gruparea română FC Vaslui. Jucătorul are pe masă şi oferta de prelungire a contractului din partea clubului Real Zaragoza. „Fără dubiu, ofer­ta financiară a clubului român este cea mai bună", a notat sursa.

SICHITIU, MANAGER LA IAŞI
Preşedintele de onoare al clubului Poli Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat că Daniel Pancu a re­fu­zat postul de manager al gru­pării din Dealul Copoului, dar că speră ca această funcţie să fie acceptată de Grigore Sichitiu (foto). „Am discutat cu Pancu să vină manager la Poli Iaşi, dar mi-a spus că vrea să mai joace măcar doi ani la nivel înalt. În aceste condiţii, am purtat o serie de discuţii cu domnul Grigore Sichitiu. Domnul Sichitiu ur­mează să ajungă la Iaşi şi sper ca el să fie de acord să preia frâiele acestei echipe. Vreau un mana­ger adevărat, aşa cum a fost în urmă cu câţiva ani Marius Stan, care a luat echipa din Divizia C şi a dus-o în prima ligă. Noul preşedinte va stabili cine va fi noul antrenor şi care este strategia care trebuie ur­mată pentru a reveni imediat în prima ligă. Din câte am înţeles de la domnul Sichitiu, se doreşte crearea unui lot de 26-28 de jucători, cu care să se promo­veze în acest sezon", a mai spus Gheor­ghe Nichita.

AMERICAN LA BASCHET MASCULIN
Americanul Carl John Neumann este noul antrenor al naţionalei masculine de baschet. „Carl John Neumann şi-a pre­zentat planul de pregătire pe patru ani, la nivel de tineret şi seniori. Echipa va fi completată cu antrenorul coordonator Dan Calancea şi alţi trei antrenori tineri români. Lotul masculin se va reuni la 28 iunie, iar noul antrenor îi va testa pe jucătorii convocaţi deja în două meciuri amicale în deplasare, cu naţio­nala Bulgariei, după care va decide componenţa echipei cu care vom juca în preliminariile Euro­penelor", a declarat Carmen Tocală, preşedintele FR Bas­chet. Neumann (59 de ani) este un fost jucător în NBA, care a evoluat la mai multe echipe din NBA. De-a lungul carierei de antrenor a pregătit cluburi din Belgia, Grecia, Cipru, Israel, Kuwait, Arabia Saudită, Liban, China şi Japo­nia, dar şi echipe din ligile inferioare din SUA. La CM din 2002, Neumann a condus na­ţionala Libanului, cu care s-a clasat pe locul 16.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport