x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

25 Iun 2010   •   00:00

25 iunie 2010



RAPID, EŞEC CU RUŞII ÎN SLOVENIA
Giuleştenii au pierdut miercuri seară cel de-al doilea meci amical disputat în Slovenia, 1-3, în faţa echipei care a terminat pe locul 15 ultima ediţie a campionatului din Rusia, Sibir. Golul rapidiştilor a fost marcat în minutul 85 de brazilianul Spadacio. Iată şi formula pe care a mizat antrenorul Marius Şumudică: Bornescu ('46 Straton) - Rui Duarte, Marcos, Mardare, Ezequias - C. Lazăr, N. Grigore ('46 Herea) - Spadacio, Grigorie ('46 Tene), Cesinha - Răduţă ('69 Coman). Altfel, Rapid l-a transferat pe mijlocaşul brazilian, de 28 de ani, Gustavo Veronesi.

ROMÂNUL CONDUCE "STELELE LUMII"
Antrenorul reprezentativei de tenis de masă a României, Viorel Filimon, a fost desemnat să conducă echipa "World All Star" în meciul pe care îl va disputa împotriva naţionalei feminine a Chinei marţea viitoare la Shanghai.
"Să fii numit antrenorul selecţionatei lumii este ceva special, mai ales că propunerea vine din partea Federaţiei Internaţionale", a declarat Viorel Filimon.

TRAORE: "NU MAI VREAU LA CFR CLUJ!"
Atacantul ivorian Lacina Traore a ajuns ieri la Cluj, dar a anunţat că nu mai vrea să joace pentru campioana României: "Nu vreau să mai rămân nici măcar un an. Nici pentru Champions League, nici pentru nimic. CFR se va descurca şi fără mine în Liga Campionilor. Sunt aici Bud, Kone, Ruiz", a spus africanul.

SCOTT HAMILTON, OPERAT PE CREIER
Fostul sportiv american Scott Hamilton, 51 de ani, campion olimpic la patinaj artistic în 1984 şi câştigător al aurului mondial de patru ori, în perioada 1981-1984, a fost operat pentru înlăturarea unei tumori benigne de pe creier.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport