x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Szukala răspunde acuzaţiilor lui Pădureanu: "Aştept să-şi ceară scuze!"

Szukala răspunde acuzaţiilor lui Pădureanu: "Aştept să-şi ceară scuze!"

18 Noi 2010   •   09:52
Szukala răspunde acuzaţiilor lui Pădureanu: "Aştept să-şi ceară scuze!"
Sursa foto: /Intact Images

138129-.jpgFundaşul Gloriei Bistriţa, Lukasz Szukala, susţine, într-un comunicat remis agenţiei Mediafax, că aşteaptă ca preşedintele clubului bistriţean, Jean Pădureanu, să-şi ceară scuze public pentru afirmaţiile făcute la adresa lui după meciul cu CFR Cluj, scor 0-3, din etapa a XV-a a Ligii I.

"Sunt un jucător profesionist, crescut în fotbalul german, cu o mentalitate sănătoasă şi am venit în România să joc fotbal la cel mai înalt nivel. În acest moment sunt devastat de declaraţiile preşedintelui clubului meu, Jean Pădureanu, şi precizez că în toată activitatea mea nu m-am gândit la astfel de practici şi nici nu le-am practicat. Ţinând cont de situaţia creată, vă aduc la cunoştinţă că m-am adresat preşedintelui în scris solicitându-i să argumenteze afirmaţiile foarte grave făcute la adresa mea, în care m-a acuzat că nu mi-am apărat corect şansele la meciul cu CFR Cluj. În cazul în care Jean Pădureanu nu-şi va cere scuze public, cât şi ţinând cont de faptul că am fost ameninţat că voi sta rezervă pe toată durata contractului de un an şi jumătate, ceea ce este o încălcare gravă a normelor internaţionale, consider că trebuie să ajungem la o înţelegere pentru a întrerupe pe cale amiabilă relaţiile între club şi mine. În cazul în care nu se va rezolva, mă văd nevoit să-mi mandatez avocatul şi managerul şi să ne adresăm instanţelor interne şi internaţionale pentru a lămuri situaţia mea", se precizează în comunicatul semnat de Szukala.

Impresarul jucătorului, Ana-Maria Prodan Reghecampf, susţine, în acelaşi comunicat, că prin declaraţiile făcute, Jean Pădureanu a adus o insultă gravă jucătorului, dar şi fotbalului românesc. "În conformitate cu ROAF, FRF trebuie să se autosesizeze în astfel de cazuri şi credem noi să le analizeze cu exigenţă. În cazul în care FRF nu va lua măsuri, vom acţiona cu avocatul nostru pe toate căile legale pentru a stabili adevărul în legătură cu afirmaţiile lui Jean Pădureanu referitoare la Szukala".

Miercuri, Jean Pădureanu a declarat că a declanşat o anchetă internă pentru a verifica suspiciunile că unii dintre jucătorii săi nu şi-ar fi apărat corect şansele la meciul cu CFR Cluj din etapa a XV-a a Ligii I.

CFR Cluj a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), pe Gloria Bistriţa, în ultimul meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I. Mai mulţi oameni de fotbal au acuzat că Gloria nu şi-ar fi apărat corect şansele în această partidă, iar Pădureanu a afirmat că îşi suspectează jucătorii străini din echipă, printre care germanul Lukasz Szukala, ce a comis un henţ în careu, că ar fi trucat meciul.

×