x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ţinut în viaţă de clauza de reziliere

Ţinut în viaţă de clauza de reziliere

de Marius Mihalcea    |    23 Aug 2010   •   00:00
Ţinut în viaţă de clauza de reziliere
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Întotdeauna foarte greu de anticipat, intenţiile şefilor de la CFR Cluj au rămas la fel de bine ascunse şi după eşecul umilitor, scor 0-3, cu Sportul. "Mandorlini rămâne. Dacă e ruşine, să fie ruşinea lor. Jucătorii noştri au semănat cu nişte bucătari sau mecanici auto, nu cu nişte fotbalişti", a spus la finalul partidei din Regie finanţatorul grupării din Gruia, Arpad Paszkany.

La fel au sunat însă declaraţiile lui Paszkany şi atunci când Andone, Trombetta, Uhrin şi Conceicao au fost trimişi, rând pe rând, la plimbare. "Dacă aş schimba antrenorul acum, cel nou ar avea un alibi. Vine după un 0-3 în campionat, nu a făcut el pregătirea de vară. Am mai făcut aşa şi ştiu cum se va întâmpla. Deocamdată îi las pe cei care au făcut pregătirea, dar rezultatele se văd. Sunt de cacao!", a încercat să argumenteze Paszkany.

Nici un cuvânt despre clauza de reziliere din contractul lui Mandorlini, în valoare de 800.000 de euro, care-l face pe italian mult mai puţin vulnerabil în faţa conducerii clubului faţă de cum au fost predecesorii săi. Acesta este de fapt şi singurul motiv pentru care şefii CFR-ului nu-i arată încă uşa lui Mandorlini. "Meciul cu Sportul a fost un dezastru. Trebuie făcut ceva, dar nu pot să vă spun nimic momentan. În afară de domnul Paszkany, toţi suntem de vină pentru situaţia în care ne aflăm", a spus la rândul său Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR şi totodată mâna dreaptă a lui Paszkany. Mandorlini s-a ferit şi el să dezvolte subiectul: "Nu mă interesează ce se spune pe la televizor sau ce se scrie în presă, am o relaţie bună cu domnul Paszkany şi mergem mai departe".


Ţicleanu a fost demis de la Craiova
Pentru că Universitatea Craiova a rămas fără victorie şi după etapa a cincea a campionatului, terminând doar la egalitate, scor 2-2, pe terenul Astrei, patronul oltenilor, Adrian Mititelu, l-a destituit din funcţia de antrenor principal pe Aurică Ţicleanu (foto dreapta). De pregătirea echipei până la numirea unui alt tehnician se va ocupa directorul tehnic Sandu Tăbârcă. În locul lui Ţicleanu, Mititelu şi-ar dori să-l aducă pe Victor Piţurcă, fără angajament după ce s-a despărţit de Steaua. Altfel, deşi anunţase că rămâne la Urziceni până după "dubla" cu Hajduk din play-off-ul Europa League, antrenorul Ronny Levy nu se va afla astăzi pe banca Unirii, el părăsind deja România. În
aceste condiţii, la meciul din această seară cu FC Braşov, ialomiţenii vor fi coordonaţi de pe margine de secunzii Gabriel Caramarin şi Eugen Nae.

×
Subiecte în articol: liga i