x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Torje are cale liberă spre Wolfsburg

Torje are cale liberă spre Wolfsburg

de Marius Mihalcea    |    05 Ian 2011   •   19:57
Torje are cale liberă spre Wolfsburg
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

145137-intact-imagesgazeta-sporturilorgabriela-arsenie20100406094819005.jpgTrecerea lui Gabriel Torje (21 de ani) de la Dinamo la VfL Wolfsburg, despre care s-a tot discutat în ultimele luni, a devenit o chestiune de zile, du­pă ce campioana Germaniei de acum doi ani a făcut rost de banii ne­ce­­sari pentru achiziţionarea inter­na­ţionalului român. Şansa lui Torje se nu­meşte Edin Dzeko, atacantul bos­niac pe care Wolfsburg l-a vândut la în­ceputul acestui an în Anglia, la Man­­chester City, în schimbul a 30 de milioane de euro.

În aceste condiţii, nu a mai rămas decât ca şefii grupării din „Ştefan cel Mare” şi cei ai „lupilor” să se pună de acord asupra sumei pe care se va face tranzacţia. Până acum, deşi s-au întâlnit de mai multe ori, oficialii celor două cluburi nu au ajuns la un numitor comun, nemţii considerând exagerate pretenţiile dinamoviştilor, care n-ar vrea să se despartă de Torje pe mai puţin de cinci milioane de euro.

Fostul dinamovist Vlăduţ Mun­teanu, care activează de mai mulţi ani în Germania, fiind legitimat chiar la Wolfsburg, consideră că Dinamo trebuie să-i lase calea liberă lui Torje, iar jucătorului i-a transmis să semneze cât poate de repede cu formaţia lui Steve McLaren. „Ştiu că Torje se află pe lista de achiziţii a lui Wolfsburg şi că a fost urmărit în mai multe meciuri. Dinamo trebuie să mai reducă din pretenţii, chiar dacă se află într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar. Lui Torje îi zic doar atât: În Germania ajungi să te modelezi ca om, ca persoană, şi după aceea ca fotbalist. Aş sfătui orice jucător român să accepte să vină în Germania”.

×
Subiecte în articol: fotbal intern