x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Transfer SURPRIZA la Steaua. Gigi Becali: ”L-a luat MM, liber de contract”

Transfer SURPRIZA la Steaua. Gigi Becali: ”L-a luat MM, liber de contract”

12 Iun 2016   •   19:52
Transfer SURPRIZA la Steaua. Gigi Becali: ”L-a luat MM, liber de contract”

Jucătorii care au evoluat la ACS Poli în sezonul trecut rămân atractivi pentru echipele din Liga I, deși timișorenii au retrogradat, informeaza pressalert.ro.

După Ovidiu Popescu, FC Steaua București l-a luat și pe fundașul stânga Daniel Popescu. Dacă mijlocașul bănățenilor a fost transferat pentru o sumă mică, ex-gălățeanul a ajuns liber de contract în curtea vicecampionilor. Daniel Popescu a fost printre puținele transferuri reușite ale lui ACS Poli în ediția trecută de campionat. Fost jucător la Oțelul, jucătorul de 28 de ani a avut cele mai multe prezențe pe gazon în echipa bănățeană, 36 în Liga I, reușind să marcheze de două ori de-a lungul campionatului. Primul său gol a fost împotriva Stelei iar bucureștenii nu au uitat trasorul său din iarnă (scor 1-3).

După Ov. Popescu, mutare în urma căreia timișorenii s-au ales din cauza clauzelor cu doar cu 20.000 de euro (10% din valoarea transferului), și înregimentarea lui Dan Popescu a fost anunțată la TV de patronul Stelei. ”L-a luat MM, liber de contract. Semnează pe 3 ani”, a zis Becali pentru Digi Sport.
 

×
Subiecte în articol: steaua gigi becali