x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Trei goluri anulate - Farul Constanța și Rapid București își împart punctele înainte de Crăciun

Trei goluri anulate - Farul Constanța și Rapid București își împart punctele înainte de Crăciun

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2023   •   23:37
Trei goluri anulate - Farul Constanța și Rapid București își împart punctele înainte de Crăciun
Sursa foto: Farul Constanta

Asistenții VAR de la partida de miercuri, dintre Farul Constanța și Rapid București au anulat 3 goluri, în meciul ce a contat pentru etapa a 21 a Superligii la fotbal masculin. Giuleștenii sunt pe ultimul loc al podiumului, cu 33 de puncte, dar pot fi depășiți înainte de vacanță de CFR Cluj.

Gazdele au început ofensiv și au marcat repede, în minutul 2, prin Munteanu, servit ideal de Mazilu, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Peste doar un minut, Papeau a ratat deschiderea scorului la cealaltă poartă, nereușind să marcheze din poziție de unu la unul cu Aioani.

Tot oaspeții trec pe lângă primul gol, 5 minute mai târziu, când Ioniță și Borja Valle irosesc o dublă ocazie, și datorită intervenției lui Aioani.

Fazele importante se succed la câte 5 minute și Farul nimerește bara în minutul 13, la șutul deviat al lui Vînă.

După încă două ocazii, câte una la fiecare poartă, cu Funsho și Mazilu protagoniști, asistenții VAR se văd nevoiți să invalideze un al doilea gol al gazdelor, când Artean a marcat cu capul din careu, după lovitura liberă executată de Budescu, în al doilea minut suplimentar de joc al primei reprize.

La un sfert de oră după revenirea de la vestiare, un nou gol, de data aceasta al lui Mazilu, este anulat de VAR, pentru un fault făcut de Budescu asupra lui Săpunaru, în faza de construcție.

Ultima jumătate de oră a fost la fel de animată, cu ocazii ratate la ambele porți, însă în cele din urmă s-a încheiat 0-0, un rezultat care nu avantajează niciuna din echipe.

Farul încheie anul cu 30 de puncte, momentan pe locul 5, pe care îl poate pierde în favoarea altor 3 echipe care nu au jucat încă în această etapă, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Hermannstadt și U Cluj.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: goluri anulate farul rapid