x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern U Craiova, la trei goluri de fotoliul de lider

U Craiova, la trei goluri de fotoliul de lider

de Adi Munteanu    |    20 Feb 2020   •   08:52
U Craiova, la trei goluri de fotoliul de lider

Chiar dacă au rămas fără antrenorul care promitea aducerea titlului de campioană în Bănie, Victor Pițurcă, oltenii pot da lovitura în această primăvară sub comanda lui Corneliu Papură. Un scor de 3-0 contra celor de la CFR Cluj îi duce pe primul loc al clasamentului la finalul sezonului regulat și îi face principali favoriți în play-off.

 

Oltenii încep să viseze cu ochii deschiși la un nou titlu de campioană după 29 de ani. Aflați momentan pe locul 2, dacă înving în ultima etapă cu 3-0 în derby-ul cu echipa lui Dan Petrescu, încheie sezonul regulat în postura de lideri ai Ligii 1. Craiova deja este un vulcan, iar pentru meciul de duminică de pe Stadionul „Ion Oblemenco” s-au vândut deja toate cele 30.000 de bilete. Cu atmosfera de infern din tribune și faptul că CFR Cluj este angrenată acum în dubla cu Sevilla, Universitatea pare favorită la victorie, chiar și cu scorul mult visat de 3-0.

 

Viitorul are emoții

„Gașca copiilor” lui Gheor-
ghe Hagi așteaptă și jocul rezultatelor pentru a prinde play-off-ul. Parcursul dezastruos din ultimele cinci etape a dus Viitorul Constanța la limita play-out-ului iar acum este obligată să învingă pe Academica Clinceni și să aștepte ca Dinamo să scoată un punct sau să învingă pe Gaz Metan Mediaș.

Nici jucătorii Astrei nu sunt scutiți de emoții și sunt obligați să învingă pe Sepsi, pe teren propriu, la Giurgiu. Dacă nu înving echipa din Sf. Gheorghe, așteaptă și ei jocul rezultatelor.

 

CFR, cu gândul la Sevilla

Însă până la ultima etapă din Liga 1, CFR are un meci extrem de important, diseară, cu FC Sevilla. Oficialii clujeni au anunțat să s-au vândut toate cele 17.000 de bilete.

×