x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova a încheiat contractul cu antrenorul Corneliu Papură

Universitatea Craiova a încheiat contractul cu antrenorul Corneliu Papură

07 Mai 2020   •   10:39
Universitatea Craiova a încheiat contractul cu antrenorul Corneliu Papură

Universitatea Craiova a încheiat contractul cu antrenorul Corneliu Papură în urmă cu o săptămână, dar a preferat să ţină informaţia confidenţială.

"În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relaţiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ţinem această informaţie confidenţială", se arată într-un comunicat al clubului.

Echipa din Bănie caută un alt antrenor:

"Suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal şi sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculaţii din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulţi antrenori în acelaşi timp".

Corneliu Papură are 46 de ani și l-a înlocuit pe Victor Piţurcă în funcţia de antrenor al echipei oltene, la începutul acestui an, după ce fostul selecţioner şi-a reziliat contractul. Papură a mai fost antrenor principal la Universitatea Craiova, din 15 aprilie 2019, după demiterea italianului Devis Mangia, şi în prima parte a sezonului actual, până la 1 septembrie, când a fost instalat Piţurcă.

×