x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga: Universitatea Craiova s-a împiedicat de Poli Iași și a ratat ocazia de a urca pe locul doi

Superliga: Universitatea Craiova s-a împiedicat de Poli Iași și a ratat ocazia de a urca pe locul doi

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2023   •   19:36
Superliga: Universitatea Craiova s-a împiedicat de Poli Iași și a ratat ocazia de a urca pe locul doi
Sursa foto: Hepta

Universitatea Craiova s-a împiedicat de Poli Iași și ratat ocazia de a urca pe locul doi în clasamentul Superligii de fotbal. Partida s-a disputat sâmbătă, la Craiova, și a făcut parte din etapa XX.

Partida Univ.Craiova-Poli Iași s-a încheiat la egalitate, 2-2. Alexandru Mitriță a deschis scorul în minutul 30, iar colegul său de echipă Ante Roguljic a majorat diferența în prelungirile primei reprize. Oaspeții au înscris în minutul 54 prin Alin Roman care a transformat o lovitură de la 11 metri. În minutul 69, același jucător a restabilit egalitatea.

În prelungirile partidei, craiovenii au înscris din nou, dar golul a fost anulat pentru poziție de ofsaid după ce arbitrii au consultat sistemul VAR.

În urma acestui rezultat, oltenii au egalat CFR Cluj în clasament, dar au rămas pe locul trei la cinci puncte în spatele liderului, FCSB. Univ. Craiova are 33 de puncte adunate în 20 de meciuri. Poli Iași se află pe locul 14 cu 23 de puncte.

Tot sâmbătă s-a jucat partida UTA Arad-Farul Constanța, scor 0-0. De asemenea, de la ora 20.00 va începe meciul FCSB-Hermannstadt.

În primele meciuri ale etapei desfășurate vineri, FCU Craiova a câștigat, în deplasare, partida cu FC Voluntari, scor 1-0, iar Petrolul Ploiești și Rapid București au încheiat la egalitate, 0-0.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: universitatea craiova poli iaşi