x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova se impune la Ploiești și se apropie la un punct de Rapid București

Universitatea Craiova se impune la Ploiești și se apropie la un punct de Rapid București

de Redacția Jurnalul    |    05 Mar 2023   •   20:49
Universitatea Craiova se impune la Ploiești și se apropie la un punct de Rapid București

Universitatea Craiova a învins duminică în deplasare, în etapa a 29-a a Superligii, pe Petrolul Ploiești, apropiindu-se la un singur punct de Rapid București, înainte de ultima etapă a sezonului regulat. Unicul gol valabil al meciului a fost marcat de Andrei Ivan.

Oltenii au avut prima ocazie mare a meciului în minutul 4, când șutul lui Markovic a trecut pe lângă poarta lui Vâlceanu.

Petrolul a reușit să marcheze în minutul 39, dar golul lui Meijers a fost anulat pe motiv de offside.

Craiovenii au înscris singurul gol valabil al meciului în al 3-lea minut suplimentar al primei reprize, Ivan deschizând scorul din careul mic, după o minge venită pe traseul Ișfan – Koljic.

Oaspeții puteau dubla avantajul înainte de intrarea la vestiare, Ișfan ratând din poziție unu la unu cu Vâlceanu.

În partea a doua, ambele echipe au avut ocazii importante, însă meciul s-a încheiat cu victoria craiovenilor, care vor avea ocazia de a trece pe locul 4 în ultima etapă a sezonului regulat, dacă va obține o victorie pe teren propriu, cu UTA Arad, și Rapid nu reușește să învingă în deplasare pe Farul Constanța.

(sursa: Mediafax)

 

Petrolul - Universitatea Craiova 0-1. Oltenii bifează 2 victorii la rând

×