x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern UTA Arad: LPF a decis să premieze contraperformanţa în detrimentul performanţei

UTA Arad: LPF a decis să premieze contraperformanţa în detrimentul performanţei

21 Iul 2016   •   20:07
UTA Arad: LPF a decis să premieze contraperformanţa în detrimentul performanţei
Sursa foto: www.uta-arad.ro

După ce a aflat decizia luată joi, de Liga Profesionistă de Fotbal, în cazul falimentarei Rapid Bucureşti, respectiv înlocuirea giuleştenilor în noua ediţie a Ligii I cu ACS Poli Timişoara, conducerea clubului UTA Bătrâna Doamnă Arad a hotărât să ia atitudine.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului, conducerea clubului UTA Bătrâna Doamnă Arad susţine că, prin decizia sa, LPF a decis să premieze contraperformanţa în detrimentul performanţei.

Iată comunicatul, semnat de conducerea clubului:

"Poziţia clubului faţă de decizia LPF de astăzi, 21 iulie 2016, în care s-a decis echipa care ia locul echipei Rapid Bucureşti în Liga 1 pentru sezonul 2016-2017:

Ne menţinem poziţia în continuare ca LPF a premiat contraperformanţa în dauna performanţei, respectiv o retrogradare cu neîndeplinirea baremului de puncte contra unei clasări sportive de loc eligibil pentru Liga 1, câştigarea unui baraj de promovare şi obţinerea licenţei pentru Liga 1 fără puncte de penalizare.

Avem datoria faţă de publicul arădean, precum şi de jucătorii şi staff-ul care au atins aceasta performanţă, să ne folosim de toate mijloacele şi căile de atac pentru a corecta această decizie eronată a Ligii Profesioniste de Fotbal".

După cum s-a anunţat, clubul de fotbal Rapid Bucureşti nu va evolua în ediţia 2016-2017 a Ligii I din cauza amânării dictate de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul privind suspendarea cererii de intrare în faliment, în locul său urmând să evolueze ACS Poli Timişoara.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: uta arad lpf batrana doamna