x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Victorie categorică pentru Viitorul Constanța în fața CFR Cluj. Echipa lui Hagi egalează campioana la puncte

Victorie categorică pentru Viitorul Constanța în fața CFR Cluj. Echipa lui Hagi egalează campioana la puncte

06 Oct 2019   •   22:26
Victorie categorică pentru Viitorul Constanța în fața CFR Cluj. Echipa lui Hagi egalează campioana la puncte

Viitorul s-a impus cu scorul de 3-1 în fața campioanei CFR Cluj, în cadrul etapei a 12-a din Liga 1.  În urma acestui rezultat, Viitorul o egalează pe CFR Cluj în clasament (24 de puncte) și urcă pe locul 2.

Gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Ionuţ Peteleu (27), la centrarea lui Rivaldinho, Cosmin Matei a majorat diferenţa (37), cu un şut de la distanţă, cu boltă, în vinclul porţii, iar Rivaldinho a ridicat scorul la unul de forfait (57).

Golul de onoare al liderului a fost reuşit de argentinianul Juan Emanuel Culio (76 - penalty), după ce portarul Cătălin Căbuz l-a busculat în careu pe Valentin Costache.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a mai ratat prin Bradley de Nooijer (43), iar ardelenii prin Lacina Traore (47, 87), Valentin Costache şi Mihai Bordeianu (66).

FC Viitorul a egalat liderul la puncte după această victorie, venită după eşecul de la Craiova, cu Universitatea.

CFR Cluj, care venea după înfrângerea cu Celtic din Europa League (0-2 la Glasgow), nu are nicio victorie în ultimele patru deplasări în campionat, în care a înregistrat două egaluri şi două eşecuri.

FC Viitorul Constanţa - CFR 1907 Cluj 3-1 (2-0), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu
Au marcat: Ionuţ Peteleu (27, autogol), Cosmin Matei (37), Rivaldinho (57), respectiv Juan Emanuel Culio (76 - penalty).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Valentin Mateescu (Ploieşti) - LPF
AGERPRES

×