x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern VIDEO Scandalos: două penalty-uri refuzate lui Dinamo! Derby de România a fost stricat de arbitrul belgian

VIDEO Scandalos: două penalty-uri refuzate lui Dinamo! Derby de România a fost stricat de arbitrul belgian

05 Noi 2012   •   11:51
VIDEO Scandalos: două penalty-uri refuzate lui Dinamo! Derby de România a fost stricat de arbitrul belgian

Steaua a avut o jumătate de 11 metri la scorul de 0-1 şi a primit penalty din partea lui Boucaut, în timp ce "cîinii" au avut două clare, la 0-0 şi 1-1, şi n-a fost dictat nici unul.

Alexandre Boucaut a fost personajul negativ al derby-ului de aseară şi a fost pus la zid de Dinamo, care s-a considerat nedreptăţită de deciziile pe care el le-a luat în fazele cele mai importante. Trei momente decisive au avut loc în Derby de România, toate judecate în favoarea Stelei.

Gazeta a apelat la un specialist pentru a afla adevărul, e vorba despre Dan Lăzărescu, fost asistent FIFA şi fost vicepreşedinte CCA.

VIDEO: Vezi AICI fazele incriminate

1. Minutul 34: Chiricheş îl busculează pe Curtean

La una din primele faze ofensive ale lui Dinamo, la 0-0, Curtean a pătruns în careu, a dat mingea pe lîngă Chiricheş, a căzut în duel cu acesta, dar jocul a fost lăsat să continue. Reluările TV au arătat că stoperul stelist l-a busculat cu şoldul pe dinamovist.

Părerea lui Dan Lăzărescu: "E penalty clar pentru că fundaşul Stelei nu are nici o treabă cu mingea, nu-l interesează balonul, scopul său e doar de a-l opri pe Curtean, pe care îl doboară cu şoldul. Trebuia dictat penalty!".

2. Minutul 63: Chipciu cade de lîngă Munteanu

La 1-0 pentru Dinamo, la 18 minute după startul reprizei secunde, Chipciu a căzut de lîngă Cătălin Munteanu, iar arbitrul a indicat 11 metri. Reluările arată că dinamovistul are mîinile pe spatele şeptarului Stelei.

Părerea lui Dan Lăzărescu: "Există circumstanţe de penalty, în sensul că se vede pe o reluare că Munteanu l-ar împinge discret. Mai degrabă, aş zice că e jumătate de penalty pe care arbitrul belgian a ales să-l dea".

Citeste articolul intreg pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: steaua penalty dinamo derby