x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anghel Iordanescu și jucătorii naționalei sunt încântați că meciul cu Finlanda va avea spectatori

Anghel Iordanescu și jucătorii naționalei sunt încântați că meciul cu Finlanda va avea spectatori

06 Oct 2015   •   21:35
Anghel Iordanescu și jucătorii naționalei sunt încântați că meciul cu Finlanda va avea spectatori
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Selecţionerul Anghel Iordănescu a dezvăluit că el şi jucătorii naţionalei României sunt "încântaţi" că meciul cu Finlanda de joi, din preliminariile EURO 2016, se va disputa cu spectatori, informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

"Tricolorii" şi staff-ul echipei naţionale au salutat decizia UEFA de a permite disputarea jocului România - Finlanda cu suporteri în tribune. Forul fotbalistic european hotărâse iniţial ca partida să aibă loc cu porţile închise.

"Am spus ieri, la conferinţa de presă, înainte de a afla decizia UEFA, că am fi avut nevoie de suporteri pe stadion mai mult ca oricând. Atât eu, cât şi jucătorii, am fost încântaţi să aflăm că vom juca împotriva Finlandei, un meci foarte important pentru calificarea la EURO, cu suporteri în tribună. Şi mai mare ne-a fost bucuria să auzim că stadionul ar putea fi plin la ora meciului! Sper ca băieţii să fie în cea mai bună formă şi să învingem un adversar complicat. Dar cu susţinerea atâtor români, din tribune şi, poate, din faţa televizoarelor, dorinţa jucătorilor de a învinge şi de a fi cu un pas mai aproape de EURO va fi şi mai mare", a declarat Anghel Iordănescu pentru site-ul FRF.ro.

"Ne bucurăm ca decizia UEFA a fost suspendată şi că vom avea fanii în tribune. Sper ca la ora meciului să avem un stadion plin care să ne ajute să câştigăm şi să facem încă un pas spre ceea ce ne dorim cu toţii: calificarea la EURO!", a spus Razvan Raţ.

Mesajul lui Gabriel Torje pentru suporterii "tricolorilor" a fost: "Mă bucur enorm pentru toţi fanii noştri care ne-au încurajat atunci când ştiam ca vom disputa meciul cu Finlanda cu porţile închise şi care, acum, vor putea fi aproape de noi! Joi, ne dorim un succes pe care să îl dedicăm tuturor românilor care ne-au susţinut în această campanie de calificare la EURO".

Meciul România - Finlanda, din preliminariile EURO 2016, este programat joi, 8 octombrie, de la ora 21,45, pe Arena Naţională.

×