x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bonucci dezvăluie de ce a refuzat un transfer de 100 de milioane de lire de la Juventus la Man City

Bonucci dezvăluie de ce a refuzat un transfer de 100 de milioane de lire de la Juventus la Man City

de Redacția Jurnalul    |    02 Ian 2024   •   18:40
Bonucci dezvăluie de ce a refuzat un transfer de 100 de milioane de lire de la Juventus la Man City
Sursa foto: Hepta

Fostul fundaș al lui Juventus, Leonardo Bonucci dezvăluie că a refuzat un transfer la Manchester City în 2016, în ciuda unei oferte de peste 100 de milioane de euro pentru bianconeri.

"În 2016, Man City și cu mine eram apropiați. Au oferit aproape 100 de milioane de lire sterline [aproximativ 115 milioane de euro] la Juventus, dar împreună cu clubul am decis să continuăm", a declarat internaționalul italian pentru The Sun.

"Au existat discuții și în 2017, după ce Juventus m-a scos la vânzare... în cele din urmă, lucrurile au trebuit să meargă în acest fel."

Bonucci a părăsit în cele din urmă Bătrâna Doamnă pentru a se alătura Milanului într-o tranzacție de 40 de milioane de euro în 2017, dar s-a întors la Torino un an mai târziu.

"Să fiu condus de Guardiola ar fi fost o mare realizare pentru că m-ar fi îmbunătățit, dar nu mă pot plânge pentru că am câștigat multe trofee, premii individuale și Euro", a adăugat apărătorul.

"Întotdeauna m-am lăsat dictat de inima mea, de aceea am rămas la Juventus".

Bonucci a finalizat vara trecută un transfer gratuit la Union Berlin și a fost recent legat de o mutare la Roma.

Cu toate acestea, fanii Giallorossi au protestat împotriva posibilei sale sosiri pe Stadio Olimpico, astfel că directorii clubului par să fi renunțat la jucătorul de 36 de ani și vor căuta în altă parte întăriri defensive în fereastra de transferuri din ianuarie.

Bonucci a jucat 502 meciuri pentru Juventus, marcând 35 de goluri și câștigând opt titluri în Serie A la Torino, plus cinci Supercoppa și patru Coppa Italia.

De asemenea, a devenit campion european cu Italia în 2021, marcând un gol în finala cu Anglia de pe stadionul Wembley.

Contractul său cu Union Berlin expiră la finalul sezonului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Bonucci juventus