x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Brigadă românească de arbitri la meciul Luxemburg-Portugalia, din preliminariile CE

Brigadă românească de arbitri la meciul Luxemburg-Portugalia, din preliminariile CE

de Redacția Jurnalul    |    24 Mar 2023   •   20:45
Brigadă românească de arbitri la meciul Luxemburg-Portugalia, din preliminariile CE

O brigadă de arbitri din România a fost delegată la meciul Luxemburg-Portugalia, din preliminariile CE din 2024, programat duminică.

Potrivit FRF, Radu Petrescu va conduce la centru meciul dintre Luxemburg și Portugalia, el urmând a fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac și Mircea Mihail Grigoriu, al patrulea oficial fiind Iulian Dima. În camera VAR se vor afla tot arbitri din România, Ovidiu Hațegan și Horațiu Feșnic.

Observator pentru brigada de arbitri va fi Jon Skjervold (Norvegia), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Peter Lundström (Finlanda).

Partida dintre Luxemburg și Portugalia, din grupa J a preliminariilor pentru CE, va avea loc duminică, 26 martie, de la ora 21.45, pe Stade de Luxembourg.

FRF notează că o altă brigadă de arbitri din România, formată din centralul Andrei Florin Chivulete și asistenții Mihai Marius Marica și George Florin Neacșu, a condus partida amicală dintre Irlanda și Letonia. Meciul disputat aseară, la Dublin, pe Aviva Stadium, s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-2 (2-2).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arbitri români preliminarii ce