x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chivu: "Dedic acest gol soţiei şi întregii familii!"

Chivu: "Dedic acest gol soţiei şi întregii familii!"

20 Ian 2011   •   11:53
Chivu: "Dedic acest gol soţiei şi întregii familii!"
Sursa foto: /Reuters

Cristian Chivu a declarat, miercuri seară, pentru Inter Channel, după ce a marcat golul victoriei în partida câştigată de Inter Milano în faţa Cesenei, scor 3-2, că dedică această reuşită soţiei şi familiei sale.

"Dedic acest gol soţiei mele şi întregii familii. Nu este primul gol cu capul, dar este primul cu «noul cap». Importantă este victoria şi faptul că ne-am apropiat de podium. Ce căutam în careu în momentul centrării lui Maicon? Clar, voiam să marchez. Meritul este al colegului meu, centrarea a fost superbă. La faza când am atins mingea cu mâna în propriu careu nu a fost nimic intenţionat. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună evoluţie a mea", a spus Chivu.

Internaţionalul român a fost notat cu 8 de site-ul sportevai.it. "Sprea marea supriză a tuturor, Chivu a fost cel mai bun de pe teren alături de Eto'o. S-a văzut foarte mult în faza ofensivă şi a marcat golul de 3-2", a scris sportevai.it.

Site-urile newnotizie.it, tuttomercatoweb.com şi agenţia Datasport i-au acordat nota 7 lui Chivu. "Extrem de activ, românul a greşit la o reuşită a oaspeţilor dar apoi şi-a luat revanşa înscriind golul victoriei", a scris newnotizie.it.

"Partidă foarte bună pentru Chivu atât în defensivă, cât şi în ofensivă", a notat tuttomercatoweb.com. "Chivu nu a mai avut o aşa evoluţie bună de pe vremea când juca la Roma. A marcat un gol şi ar fi putut reuşi o dublă, dar Colucci i-a refuzat această onoare", a scris Datasport.

Fundaşul Cristian Chivu a marcat golul victoriei în partida pe care echipa Internazionale Milano a câştigat-o, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-2), în faţa formaţiei Cesena, într-o restanţă din etapa a XVI-a a campionatului Italiei. Chivu, care a evoluat tot meciul, a înscris golul de 3-2 în minutul 45+1, reluând cu capul din 6 metri un balon centrat de Maicon. Internaţionalul român se află la primul gol în acest sezon şi la al doilea de când evoluează la Inter Milano.

×