x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Christian Eriksen, mesaj de susținere pentru Tom Lockyer, după stopul cardiac suferit pe teren

Christian Eriksen, mesaj de susținere pentru Tom Lockyer, după stopul cardiac suferit pe teren

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2023   •   23:19
Christian Eriksen, mesaj de susținere pentru Tom Lockyer, după stopul cardiac suferit pe teren
Sursa foto: Hepta/Tom Lockyer

Christian Eriksen de la Manchester United, care s-a prăbușit pe teren jucând pentru Danemarca la Euro 2020, i-a transmis un mesaj de susținere căpitanului echipei Luton Town, Tom Lockyer, care a suferit un stop cardiac în timpul meciului de sâmbătă din Premier League, la Bournemouth.

Meciul a fost întrerupt în minutul 65, la scorul de 1-1, după ce Lockyer s-a prăbușit pe teren fără niciun alt jucător lângă el.

"Ei bine, în primul rând, sper că este bine", a declarat, citat de Reuters, mijlocașul Eriksen, care a suferit el însuși un stop cardiac în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda, de la Euro 2020, în iunie 2021.

"Am citit și am văzut ce s-a întâmplat și sper că este bine, că își acordă timp, că este sănătos și că familia lui este acolo pentru a-l susține. Îi țin pumnii ca el să fie bine.

"Sfatul meu pentru el ar fi să ia cea mai bună decizie pe care o poate lua. Ascultă-i pe doctori și dacă (ei) îți spun să faci poate altceva, atunci respectă asta.

"Nu există nimic care să te rețină, dar, în cele din urmă, totul depinde de cum se simte el și de ce spun medicii. El trebuie să ia decizia împreună cu familia sa cu privire la ceea ce urmează, dar ar trebui să nu se grăbească și să se concentreze pe el însuși."

Fundașul central galez s-a mai prăbușit o dată pe teren, la victoria din finala barajului de promovare a lui Luton, în luna mai, iar ulterior a suferit o intervenție chirurgicală pentru a remedia o fibrilație atrială, înainte de a i se da undă verde pentru a-și continua cariera de jucător.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×