x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM Fotbal 2014. Johan Cruyff preferă...Germania

CM Fotbal 2014. Johan Cruyff preferă...Germania

08 Iul 2014   •   14:20
 CM Fotbal 2014.  Johan Cruyff preferă...Germania

Fostul mare jucător olandez Johan Cruyff consideră că selecţionata Germaniei merită să se califice în finala Cupa Mondiale 2014 deoarece este 'singura dintre cele patru semifinaliste' care a arătat un fotbal bun.

'Pentru fotbal, sper ca Germania să se califice', a scris Cruyff în cronica săptămânală publicată de cotidianul olandez 'De Telegraaf', citat de Agerpres. 

Olandezul l-a lăudat în mod special pe mijlocaşul german Tony Kroos. 'Acest băiat face cu adevărat totul bine. Modul său de a manevra mingea este aproape perfect. Este un jucător extraordinar', a adăugat fostul atacant batav, care mizează pe victoria echipei lui Joachim Loew în semifinala cu Brazilia, programată marţi seara la Belo Horizonte.

Johan Cruyff regretă, totodată, că ţări precum Brazilia şi Argentina nu mizează suficient de mult pe talentele lor la acest Mondial.

'Este păcat că ţări precum Brazilia şi Argentina îşi exploatează atât de puţin talentele', a mai scris vicecampionul mondial din 1974.

Cea de-a doua semifinală a Cupei Mondiale 2014 se va disputa miercuri seara, la Sao Paulo, între selecţionatele Argentinei şi Olandei.

Johan Cruyff, liderul naţionalei Olandei la Mondialul din 1974, a pierdut finala în faţa Germaniei.

[foto Wikipedia]

×