x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo, desemnat "fotbalistul anului 2013"

Cristiano Ronaldo, desemnat "fotbalistul anului 2013"

13 Dec 2013   •   10:29
Cristiano Ronaldo, desemnat "fotbalistul anului 2013"

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, a fost desemnat "fotbalistul anului 2013" de prestigioasa revistă World Soccer, intrând astfel pentru al doua oară în posesia acestui premiu.

Internaționalul lusitan a reușit să-i devanseze în ancheta publicației britanice pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) și pe francezul Franck Ribery (Bayern Munchen), rivalii săi și în lupta pentru câștigarea Balonului de Aur, al cărui câștigător va fi anunțat de FIFA luna viitoare.

Câștigătorul premiul World Soccer a fost decis de un juriu compus din jurnaliști și analiști din întreaga lume, care au recunoscut forma extraordinară demonstrată de Cristiano Ronaldo la Real Madrid, precum și rolul acestuia în calificarea Portugaliei la Cupa Mondială de anul viitor. Starul portughez a mai intrat în posesia premiului revistei britanice în 2008, pe când evolua la echipa engleză Manchester United.

Premiul rezervat celui mai bun antrenor al anului a fost atribuit de World Soccer Magazine tehnicianului german Jupp Henyckes, care a reușit o triplă istorică în sezonul trecut, câștigând campionatul, Cupa Germaniei și Liga Campionilor cu Bayern Munchen, desemnată la rândul ei "echipa anului".

×