x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo a semnat! CR7 devine, la Clubul Arabiei Saudite, Al Nassr, cel mai bine plătit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo a semnat! CR7 devine, la Clubul Arabiei Saudite, Al Nassr, cel mai bine plătit fotbalist din lume

de Andreea Tiron    |    30 Dec 2022   •   23:05
Cristiano Ronaldo a semnat! CR7 devine, la Clubul Arabiei Saudite, Al Nassr, cel mai bine plătit fotbalist din lume
Sursa foto: Hepta

Viitorul jucătorului portughez se află în Arabia Saudită, relatează MARCA. Mutarea lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr urmează să fie confirmată.

Potrivit MARCA, jucătorul portughez a semnat deja contractul cu saudiții.

Președintele clubului și directorul sportiv au fost vineri la Madrid, urmând să-l ducă pe Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită și să oficializeze transferul pe 31 decembrie.

După cum a relatat MARCA, discuțiile dintre Cristiano Ronaldo și Al Nassr au început în noiembrie, în timpul Cupei Mondiale. Discuțiile au mers bine, iar acum s-a bătut palma.

Prima veste despre intențiile clubului saudit de a semna cu Cristiano Ronaldo a venit pe 23 noiembrie. Cupa Mondială tocmai începuse și relația dintre CR7 și United era deja ruptă.

Vedeta portugheză căuta o nouă destinație și atunci a apărut și opțiunea Arabia Saudită, cea a lui Al Nassr, despre care a relatat MARCA.

Un contract amețitor de 200 de milioane de euro l-ar face pe Ronaldo cel mai bine plătit fotbalist din lume, care de data aceasta va accepta oferta saudită în ciuda faptului că a respins-o vara trecută.

Proiectul saudit înseamnă pentru Ronaldo două sezoane și jumătate, la 200 de milioane de euro pentru fiecare dintre ele. 

Acum, CR7 urmează să călătorească la Riad cu reprezentanții clubului pentru a finaliza detaliile care îi vor permite să se alăture noii sale echipe începând cu 1 ianuarie.

Aventura saudită a lui Cristiano Ronaldo este pe cale să înceapă.

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo semnaturi Al Nassr