x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international De ce "surpriză" a avut parte Sepp Blatter la o conferinţă de presă

De ce "surpriză" a avut parte Sepp Blatter la o conferinţă de presă

20 Iul 2015   •   18:37
De ce "surpriză" a avut parte Sepp Blatter la o conferinţă de presă

Un comediant britanic a perturbat conferinţa de presă susţinută de Joseph Blatter luni, la Zurich, aruncând cu bani falşi în direcţia preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Fotbal, organizaţie aflată în centrul unui imens scandal de corupţie.

Comediantul respectiv, Simon Brodkin, pe numele său de scenă Lee Nelson, a pătruns în sala în care Blatter avea programată întâlnirea cu ziariştii şi a apucat să arunce banii în direcţia conducătorului FIFA, înainte de a fi evacuat de personalul care asigura securitatea.

Ulterior, Brodkin a postat un mesaj pe Twitter, pe un alt nume, în care s-a declarat "încântat" că s-a putut întâlni cu Blatter la reuniunea FIFA, "pentru a asigura Coreei de Nord Cupa Mondială din 2026", precizează BBC.

Simon Brodkin este renumit pentru astfel de glume legate de lumea sportului. În vara anului trecut, el a încercat să se alăture naţionalei Angliei în momentul îmbarcării în avionul care o transporta în Brazilia, la Cupa Mondială 2014. Comediantul a încercat, de asemenea, să se încălzească alături de jucătorii lui Manchester City înaintea unui meci din Premier League, împotriva formaţiei Everton, disputat în 2013.

Evenimentul de la sediul FIFA a întârziat cu zece minute conferinţa de presă pe care Joseph Blatter a susţinut-o după şedinţa Comitetul executiv al instanţei conducătoare a fotbalului mondial, în cadrul căreia a fost stabilită data alegerii viitorului preşedinte al acestei organizaţii.

×
Subiecte în articol: sepp blatter Simon Brodkin Lee Nelson fifa