x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Egal păgubos pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CFR Cluj

Egal păgubos pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CFR Cluj

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2023   •   22:39
Egal păgubos pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CFR Cluj
Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CFR Cluj au remizat 2-2 (1-2), în ultimul meci al etapei a 29-a din Superligă, rezultat în urma căruia CFR ratează preluarea primei poziții în clasament, iar Sepsi OSK nu reușește să-și asigure matematic prezența în play-off.

Gazdele au deschis scorul în minutul 10 prin Tamas, care a înscris cu o lovitură de cap, dând apă la moară suspiciunilor unui posibil aranjament între cele două echipe.

Campioana CFR Cluj a revenit și a preluat conducerea în doar 4 minute, după un prim gol egalizator marcat la capătul unui corner de Yuri (1-1 min. 32) și apoi cu unul din acțiune, reușit de Janga, cu un șut din întoarcere, din careu (min 36, 1-2).

Safranko a egalat după pauză, cu o acțiune personală frumoasă, în careu, după o preluare de efect a mingi venite din centrarea lui Ion Gheorghe (2-2, min 74).

Scorul nu favorizează niciuna din echipe, CFR având nevoie de toate cele 3 puncte pentru a trece în fruntea clasamentului, iar Sepsi pentru a-și asigura calificarea în pplay-off.

(sursa: Mediafax)

×