x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol şi-a retras plângerea

Femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol şi-a retras plângerea

05 Iun 2019   •   11:53
Femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol şi-a retras plângerea

Katheryn Mayorga, femeia care l-a acuzat Cristiano Ronaldo că ar fi violat-o în anul 2009, a decis să îşi retragă acţiunea în justiţie împotriva fotbalistului portughez, pe care o depusese pe 27 septembrie, informează cotidianul sportiv spaniol AS.
Acest caz a ieşit la lumină în toamna anului trecut, după transferul lui Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino, generând o scădere cu 15% a acţiunilor clubului italian.
Site-ul Bloomberg.com a anunţat miercuri că Mayorga a decis acum să îşi retragă plângerea împotriva starului portughez, iar avocaţii acesteia nu au indicat dacă s-a ajuns la un acord între părţi.
Katheryn Mayorga l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo că a agresat-o sexual în vara anului 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas şi a exercitat apoi presiuni pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea, acesta fiind motivul pentru care femeia nu a acţionat în niciun fel timp de aproape un deceniu.
În urma denunţului depus la poliţie în luna septembrie 2018, Juventus a decis să nu mai participe în această vară la turneul International Champions Cup din Statele Unite, pentru a evita posibilitatea ca autorităţile americane să-l reţină pe fotbalistul lusitan.
La începutul acestui an, justiţia din Statele Unite a solicitat o probă ADN din partea lui Ronaldo, pentru a compara cu probele recoltate de pe rochia denunţătoarei.
Cristiano Ronaldo a dezminţit categoric acuzaţiile care i-au fost aduse, explicând că violul este "o crimă abominabilă" în opinia sa, dar presa a prezentat extrase ale unui presupus acord pe care jucătorul l-ar fi semnat cu reclamanta.
"Acest acord nu constituie o mărturie. Ronaldo s-a limitat să urmeze sfaturile consilierilor săi pentru a pune punct acuzaţiilor scandaloase la adresa sa şi care îi ruinează reputaţia. Din nefericire, el este implicat în prezent într-un gen de dispută foarte comună în Statele Unite", a explicat la momentul respectiv avocatul fotbalistului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo viol