x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Cinci suporteri olandezi înarmaţi, arestaţi la Torino, cu o zi înaintea meciului Juventus - Ajax

Fotbal: Cinci suporteri olandezi înarmaţi, arestaţi la Torino, cu o zi înaintea meciului Juventus - Ajax

15 Apr 2019   •   21:50
Fotbal: Cinci suporteri olandezi înarmaţi, arestaţi la Torino, cu o zi înaintea meciului Juventus - Ajax

Cinci suporteri olandezi înarmaţi au fost arestaţi luni la Torino, cu o zi înaintea meciului Juventus - Ajax Amsterdam, din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează EFE.

La ieşirea de pe o autostradă din Piemont, poliţia a interceptat un autocar cu fani ai lui Ajax. Cinci dintre aceştia, care aveau arme, petarde şi alte dispozitive pirotehnice, au fost arestaţi şi vor primi interdicţie de a intra pe stadioane.

Ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, a afirmat pe Twitter: "Luptăm împotriva oricărui tip de violenţă pe stadioane şi în afara lor. Unii delincvenţi nu trebuie să mai pună piciorul pe un teren de fotbal! Mulţumiri Poliţiei din Torino şi nicio partidă pentru derbedeii olandezi."

Săptămâna trecută, la Amsterdam, poliţia locală a arestat circa 120 de fani ai lui Juventus, care au produs tulburări la o staţie de metrou şi aveau asupra lor obiecte contondente. Ultraşii "bianconeri" au fost puşi în libertate după meci şi s-au întors în Italia, unde au fost judecaţi de autorităţile competente. 

Meciul tur de la Amsterdam s-a încheiat 1-1.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: fotbal ajax juventus torino