x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Intrare gratuită pentru copii la meciul de fotbal România-Andorra, pe Arena Națională

Intrare gratuită pentru copii la meciul de fotbal România-Andorra, pe Arena Națională

de Redacția Jurnalul    |    28 Sep 2023   •   15:45
Intrare gratuită pentru copii la meciul de fotbal România-Andorra, pe Arena Națională
Sursa foto: pixabay.com

Partida România-Andorra din preliminariile Euro 2024 va fi închisă publicului larg, în urma deciziei UEFA. Totuși, la meci au acces copiii sub 14, care pot intra gratuit la meciul de pe 15 octombrie, informează frf.ro.

Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Andorra să ajungă cât mai mulți tineri susținători ai tricolorilor pe Arena Națională.

Astfel, FRF transmite că invită școlile, cluburile sportive, de fotbal și nu numai, academiile de juniori, și orice altă instituție cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024.

Pe stadion vor avea acces copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal și orice alt sport, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoțitori adulți. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori.

Pentru înscriere, un reprezentant al conducerii instituției doritoare trebuie să acceseze platforma https://evenimente.frf.ro/romania-andorra/ și să completeze formularul online.

Înscrierile se pot face până pe 6 octombrie 2023, ora 15:00.

“Ne dorim să organizăm un meci care să fie o experiență deosebită pentru copii. Principala noastră grijă este ca aceștia să aibă parte de un eveniment reușit. În colaborare cu autoritățile, vom face tot posibilul ca accesul copiilor în incinta stadionului să fie făcut cât mai facil și vom lua măsuri suplimentare pentru securitatea copiilor. Avem experiența din 2019 și cu siguranță vom reuși să livrăm un eveniment extraordinar”, a declarat Alexandru Cândea, manager Departament Evenimente FRF.

În octombrie 2019, tricolorii au mai beneficiat o dată de sprijinul copiilor. Meciul cu Norvegia, 1-1, disputat tot pe 15 octombrie, în aceleași condiții, a adunat în tribunele Arenei Naționale 29.854 de spectatori, copii sub 14 ani și însoțitorii acestora.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: frf Arena Naţională romania andorra