x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gigi Becali spune că Ilie Stan e condamnat să câştige toate meciurile, la rând, altfel îl demite

Gigi Becali spune că Ilie Stan e condamnat să câştige toate meciurile, la rând, altfel îl demite

de Mediafax    |    20 Feb 2012   •   16:36
Gigi Becali spune că Ilie Stan e condamnat să câştige toate meciurile, la rând, altfel îl demite

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca formatia pregatita de Ilie Stan trebuie sa castige meciul cu Twente Enschede din Liga Europa, altfel tehnicianul va fi demis, omul de afaceri reactionand astfel la unele declaratii ale antrenorului cu privire la faptul ca staful sau este neplatit.

"Arunci cu batul in balta ca fraierul. Pai pot sa-l mai am eu la inima vreodata? Asta, tam-nesam, nebatut, plange! E condamnat sa castige meciurile la rand, toate. Primul meci pe care nu-l castiga, la revedere", a declarat, luni, Becali la DigiSport.

Becali a reactionat dupa ce Ilie Stan a spus ca el si staful sau nu au mai fost platiti din noiembrie.

"Cei din staful tehnic sunt nemultumiti si ei pentru ca au rate la banci, muncim... Din asta traim. La cate probleme avem, sa fie o zi de salariu si la noi ca sa ne linistim familiile si sa venim tot timpul la serviciu cu placere. Dar ne-a promis ca se va rezolva problema", a afirmat Stan.

Steaua a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia olandeza Twente Enschede, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Ligii Europa, disputata pe Arena Nationala. Returul va avea loc joi, de la ora 20.00, la Enschede.

×