x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Goian, lăudat de italieni după meciul cu Milan

Goian, lăudat de italieni după meciul cu Milan

11 Mai 2011   •   12:13
Goian, lăudat de italieni după meciul cu Milan
Sursa foto: /AFP

Fundaşul echipei US Palermo, Dorin Goian, a recunoscut după calificarea în finala Cupei Italiei că l-a faultat în careu pe atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, la o fază în care arbitrul a decis ca jocul să continue. "Suntem cu toţii fericiţi, pentru mine este prima finală. Partida a fost dificilă, cu multă presiune. Milan a jucat foarte bine, dar noi ne-am dorit extrem de mult să ajungem în finală. Nu este uşor să-l marchezi pe Ibrahimovici, este cel mai bun atacant. Recunosc că l-am faultat în careu, dar ăsta este fotbalul. Nici nouă nu ne-a fost dat un penalti", a spus Goian.

Internaţionalul român a fost lăudat de presa italiană pentru prestaţia din acest meci. "Goian a făcut cea mai bună partidă a sa de când a venit la Palermo. Atacul brazilian al Milanului, Pato-Robinho, a fost anulat de fundaşul român", a scris golsicilia.it.

"Puţin precis cu mingea la picior, românul a demonstrat că poate fi atent şi la baloanele pe jos, nu numai la cele aeriene", a scris calciomercato.it, în timp ce sportlive.it a notat:"Goian a făcut o partidă fără greşeală. A fost punctual la toate atacurile Milanului".

"Până la intrarea lui Ibrahimovic, românul a părut un zid de netrecut. A avut probleme cu suedezul, care a reuşit să-l depăşească în câteva rânduri", a scris mediagol.it. "Partidă bună pentru Goian, care a fost de netrecut la baloanele înalte. Gigantic", a notat şi tuttomercatoweb.com.

×
Subiecte în articol: fotbal international dorin goian ac milan