x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Erling Haaland va rata meciul cu Tottenham, dar este aproape de revenire

Erling Haaland va rata meciul cu Tottenham, dar este aproape de revenire

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2024   •   20:50
Erling Haaland va rata meciul cu Tottenham, dar este aproape de revenire

Atacantul lui Manchester City, Erling Haaland, va rata meciul cu Tottenham Hotspur, din turul al patrulea al Cupei Angliei, dar este aproape de a reveni în activitate, a declarat joi managerul Pep Guardiola.

Haaland a ratat ultimele nouă meciuri ale lui City în toate competițiile din cauza unei accidentări la picior, iar Guardiola spune că este pregătit să aștepte până când atacantul norvegian va fi complet recuperat.

"El este pe punctul de a reveni", a declarat Guardiola reporterilor.

"Mâine încă nu este pregătit, dar este aproape. Tabăra de pregătire a fost bună, a făcut câteva ședințe de antrenament, iar în ultimele două zile aici s-a antrenat, dar nu este perfect și mai așteptăm puțin".

Managerul a mai anunțat că fundașul Manuel Akanji va rata deplasarea de vineri la Spurs, dar atât fundașul John Stones, cât și portarul Ederson sunt disponibili.

Guardiola a confirmat că mijlocașul Kalvin Phillips se află la Londra pentru a efectua o vizită medicală la West Ham United înainte de o probabilă mutare sub formă de împrumut.

"Încă nu s-a făcut, dar el a călătorit ieri pentru a face un test medical, dar probabil că va fi un împrumut de șase luni și sperăm că va putea juca minutele pe care le merită și pe care nu i le-am putut oferi", a spus spaniolul.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: haaland man city guardiola