x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi a condus şi antrenamentul de azi al lui Galatasaray

Hagi a condus şi antrenamentul de azi al lui Galatasaray

24 Mar 2011   •   14:38
Hagi a condus şi antrenamentul de azi al lui Galatasaray
Sursa foto: /galatasaray.org

Clubul Galatasaray a anunţat pe site-ul oficial că echipa din Istanbul s-a antrenat, în această dimineaţă, sub conducerea tehnicianului Gheorghe Hagi, despre care presa turcă a scris în ultimele două zile că este posibil ca gruparea să fi renunţat la serviciile sale.

Şedinţa de pregătire a început la ora 10:30 şi a durat aproximativ 90 de minute. Galatasaray are programat următorul antrenament, vineri dimineaţă, tot de la ora 10:30.

Postul Lig TV, preluat de întreaga mass-media din Turcia, a susţinut, marţi seară, că oficialii grupării din Istanbul au decis să renunţe la colaborarea cu Hagi şi că un anunţ în acest sens va fi făcut după o discuţie cu tehnicianul. În aceeaşi zi, preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a negat această informaţie, spunând că subiectul antrenorului nu a fost discutat în Consiliul de Conducere.

Miercuri, cotidianul Milliyet a publicat o declaraţie a impresarului Victor Becali, conform căruia gruparea Galatasaray a amânat luarea unei decizii în privinţa tehnicianului Gheorghe Hagi pentru după Adunarea Generală de la sfârşitul săptămânii.

Jurnalul Fanatik a scris că Hagi ar urma să se despartă de Galatasaray fie joi, fie la începutul săptămânii viitoare.

×