x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi, la a doua victorie: 3-1 în Cupa Turciei cu Denizlispor

Hagi, la a doua victorie: 3-1 în Cupa Turciei cu Denizlispor

11 Noi 2010   •   00:00
Hagi, la a doua victorie: 3-1 în Cupa Turciei cu Denizlispor
Sursa foto: /Intact Images

După a doua victorie înregistrată de la revenirea la Galatasaray, antrenorul român Gică Hagi s-a declarat mulţumit de reacţia avută de elevii săi în momentul în care au fost egalaţi la unu, în minutul 69, înscriind încă două goluri până la final.

"Era foarte important să câştigăm. Consider că am jucat frumos, am alergat bine şi am avut ocazii de gol. Şi prestaţiile individuale ale jucătorilor au fost bune. Am făcut unele greşeli în prima repriză, când am oferit spaţii adversarilor. Dar mă bucur că jucătorii mei au reacţionat frumos după 1-1. Spun însă din nou că trebuie să muncim mai mult. Pentru că 8-9 jucători din lot sunt accidentaţi, trebuie să experimentăm mult. Încerc să găsesc soluţii", a spus Hagi.

Potrivit presei turce, Hagi a fost foarte tensionat la partida de miercuri. El şi-a certat jucătorii la fiecare greşeală şi chiar la un moment dat a ţipat la un cameraman, cerându-i să nu îl mai filmeze.

Galatasaray a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), pe Denizlispor, într-un meci din Grupa 1 a Cupei Turciei. Golurile echipei pregătite de Hagi au fost reuşite de Elano 26 şi Pino 75, 88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Konuk 69.

×
Subiecte în articol: stiri