x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi va da explicaţii în faţa başkanilor Galatei

Hagi va da explicaţii în faţa başkanilor Galatei

08 Mar 2011   •   10:37
Hagi va da explicaţii în faţa başkanilor Galatei

Potrivit cotidianului Sabah, preşedintele clubului Galatasaray Istanbul, Adnan Polat, l-a convocat pe Gheorghe Hagi la şedinţa Consiliului de Conducere al clubului, care va avea loc miercuri, prilej cu care îi va cere să dea explicaţii pentru declaraţiile făcute în weekend după meciul de campionat cu Karabukspor, scor 0-0.

Başkanul Galatei a interpretat afirmaţiile antrenorului român ca fiind adresate conducerii clubului, însă Hagi i-a spus lui Polat într-o convorbire telefonică faptul că i-a înţeles greşit vorbele şi că acestea nu îi erau adresate lui. Preşedintele grupării "Cim Bom" nu a fost însă mulţumit de această explicaţie, astfel că l-a invitat pe Hagi la şedinţa Consiliului de Conducere.

Hagi a declarat că el reprezintă doar o parte a insuccesului echipei şi că aceia care nu îl vor la echipă să vină să i-o spună în faţă. Oficialii Galatei au hotărât ca tehnicianul român să rămână în funcţie până la finalul acestui sezon, decizie pe care o vor confirma în şedinţa Consiliului de Conducere, informează ligtv.com.tr.

După 24 de etape scurse în SuperLiga Turciei, Galatasaray ocupă doar locul 11 în clasament cu 33 de puncte şi a fost eliminată şi din Cupa Turciei.

×