x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international "Îi surprindem pe ruşi la ei acasă!"

"Îi surprindem pe ruşi la ei acasă!"

de Marius Mihalcea    |    29 Iul 2010   •   00:00
"Îi surprindem pe ruşi la ei acasă!"
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Chiar dacă au evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 36, când Pădureţu a văzut "roşu", vicecampionii României tot au scos o remiză albă în faţa colosului Zenit, care le dă dreptul să spere la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. "Zenit nu m-a surprins cu nimic. Este însă o echipă foarte bună, iar returul va fi foarte dificil. Dacă o vom elimina, va fi o surpriză. Nu vom avea prea multe şanse, dar eu cred că-i putem surprinde pe ruşi la ei acasă. Zenit va trebui să fie atentă, pentru că un gol al nostru la Sankt Petersburg ar putea-o deranja. Va fi un meci interesant", a declarat tehnicianul Urziceniului, Ronny Levy, la finalul partidei din Ghencea.

Legat de modul în care au decurs ostilităţile marţi seară, israelianul a spus: "Eliminarea lui Pădureţu a schimbat total cursul jocului. Înainte de meci le spusesem jucătorilor că, dacă stau bine pe teren şi la pauză este 0-0, e un rezultat bun, iar în a doua repriză încercăm să atacăm şi să-i surprindem. Dar în zece oameni a fost mai greu să-i punem în dificultate". "Este important că ne-am îndeplinit primul obiectiv, acela de a nu primi gol. Probabil că fără eliminarea lui Pădureţu aveam şanse mai mari să marcăm. Dar nu mai are rost să speculăm, există meciul retur şi avem aceleaşi şanse de calificare ca înaintea acestei primei manşe", a afirmat directorul sportiv al grupării ialomiţenilor, Narcis Răducan. "Am rezistat în inferioritate în faţa unei echipe care se plimbă efectiv prin campionatul Rusiei şi sunt mândru de aceşti jucători! Şansele noastre de calificare nici nu s-au micşorat, nici nu s-au mărit", a conchis Mihai Stoica.


Jurnaliştii ruşi, dezamăgiţi de rezultat
Un succes pentru Unirea, rezultatul de egalitate consemnat marţi seară în Ghencea nu le-a picat bine antrenorului lui Zenit, Luciano Spalletti (foto), şi jurnaliştilor ruşi. "Am jucat bine, dar nu am fost lucizi în faţa porţii. După ce a rămas în inferioritate, Unirea a demonstrat că are puterea să ducă meciul spre rezultatul dorit, a aglomerat foarte bine terenul. Noi ne dorim tot timpul să câştigăm, uneori reuşim, alteori nu", a declarat tehnicianul italian. "Toată lumea aştepta măcar o victorie decentă, dacă nu chiar una la o diferenţă devastatoare. Ne-am ales cu o remiză albă, chiar dacă Zenit a jucat mult timp cu un om în plus. Jucătorii Unirii nu au fost memorabili, dar echipa e ţepoasă, foarte bine organizată", a notat cotidianul rus Sport deni za dnem.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor