x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Important doar pentru Roma

Important doar pentru Roma

de Marius Mihalcea    |    07 Dec 2010   •   20:37
Important doar pentru Roma
Sursa foto: /Intact Images

CFR Cluj îşi va încheia diseară cea de-a doua sa aventură în Liga Campio­ni­lor, într-un meci cu AS Roma care nu mai contează decât pentru italieni. La fel ca şi la prima lor participare, clu­jenii termină grupa pe ultimul loc.

Trupa încăpută între timp pe mâna lui Alin Minteuan, ca şi antrenor, nu mai are nici o şansă să treacă peste FC Basel în cla­sa­ment, echipă care pe lângă cele trei puncte în plus are şi avantajul re­zu­l­tatelor directe. De altfel, ardelenii par mai preocupaţi să-şi asigure spa­tele în vederea returului Ligii 1, decât de meciul cu Roma, iar preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că, pe lângă ex-rapidistul Vasile Maftei se vor mai face cel puţin alte trei achiziţii de marcă.

Romanii, în rândurile cărora se numără şi portarul Bogdan Lobonţ, au aterizat la Cluj ieri, la prânz, iar seara au efectuat un antrenament deschis în întregime pentru presă. Pe arena din Gruia au asitat şi aproximativ 20 de suporteri ai lui AS Roma, precum şi reprezentanţii familiei Sensi, care au aplaudat reuşitele lui Totti, Borriello sau Adriano.

Pentru a fi siguri de locul 2 în grupă, romanii au nevoie măcar de un rezultat de egalitate. Casele de pariuri îi văd pe italieni mari favoriţi la câştigarea meciului din Gruia, PublicBet oferind o cotă de 1,7 pentru victoria Romei, în timp ce clujenii au o cotă de 4,9 pentru un succes. Clujenii vor să înregistreze un rezultat pozitiv pentru a lăsa o bună ultimă impresie.

Grupa E
21:45 Bayern Munchen - FC Basel
Arbitru: Martin Hansson (Suedia)

21:45 CFR Cluj - AS Roma (TVR 1)
Arbitru: William Collum (Scoţia)

                                  CLASAMENT

Loc Echipa M V E Î Golaveraj Pct
1 Bayern Munchen
5    
4    
0     1   
13-6 12
2 AS Roma
5
3
0 2 11-9 9
3 FC Basel
5 2 0 3 8-8 6
4 CFR Cluj
5 1
0 4 5-11 3
Meciuri jucate: Bayern-Roma 2-0, CFR-Basel 2-1, Basel-Bayern 1-2, Roma-CFR 2-1, Roma-Basel 1-3, Bayern-CFR 3-1, Basel-Roma 2-3, CFR-Bayern 0-4, Roma-Bayern 3-2, Basel-CFR 1-0
×
Subiecte în articol: fotbal intern