x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

30 Iun 2006   •   00:00

SPANIA - Aragones e nehotarat

Selectionerul Spaniei, Luis Aragones, nu a luat o decizie in privinta viitorului sau, dupa ce ibericii au fost eliminati de Franta in optimile de finala. "Nu a luat nici o decizie", a declarat purtatorul de cuvant al nationalei Spaniei, Paloma Antoranz, dupa ce postul spaniol de radio Cadena Ser a anuntat ca Luis Aragones "va renunta la functia de selectioner". In schimb, cotidianul Marca a lasat sa se inteleaga ca Aragones va continua sa fie selectionerul Spaniei.

PARIU - 200.000 de lire pe Anglia

Un cetatean arab a pariat 200.000 de lire sterline pe o victorie a Angliei in finala CM, ce i-ar aduce un castig de 1,2 milioane de lire. Potrivit cotidianului The Sun, barbatul a depus suma in mai multe transe, pe parcursul a trei zile, la o agentie din Londra. "Ne-au sarit ochii din orbite cand a deschis prima valiza. Cand a revenit a doua zi, cu 100.000 de lire sterline, ne-a trebuit mai mult de o ora ca sa numaram banii", a decla-rat un angajat al casei de pariuri.

OLANDA - Felicitari pentru Portugalia

Federatia Olandeza de Fotbal a felicitat, miercuri, echipa Portugaliei pentru calificarea in sferturile de finala, in urma victoriei cu 1-0 inregistrate chiar in fata nationalei pregatite de Marco van Basten. "Trecand peste deceptia initiala si privind in retrospectiva, putem vorbi de un meci plin de emotii la finalul caruia echipa mai puternica a reusit sa se califice", este mesajul primit de federatia portugheza si semnat de presedintele forului olandez, Jeu Sprengers.

UCRAINA - Bani multi pentru jucatori

Componentii reprezentativei Ucrainei au incasat cate 267.000 de euro pentru accederea in sferturi de finala la CM. Federatia le-a platit fotbalistilor cate 130.000 de euro pentru trecerea de grupe, suma la care un sponsor a adaugat 72.000 de euro. Ucrainenii au mai primit inca 65.000 de euro pentru victoria din optimile de finala, in fata Elvetiei, in urma loviturilor de departajare.

BILETE - Audiente record la meciuri

Primele 56 de meciuri de la CM au atras 2.885.439 de spectatori, in medie 51.526 pe meci. In istoria Cupei Mondiale, un numar mai mare de spectatori a fost inregistrat doar in 1994 (3.587.538 de spectatori, o medie de 68.991).

ILIE NASTASE - "Franta poate castiga turneul"

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, intr-un interviu pentru site-ul oficial al Cupei Mondiale, ca reprezentativa Frantei poate castiga competitia. "Incepand de acum, totul este posibil. Francezii au multa incredere in fortele proprii, dupa ce au invins Spania. Sper ca francezii vor ajunge departe si, de ce nu, vor deveni campioni mondiali", a spus Nastase.
×
Subiecte în articol: mondial 2006