x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

29 Iun 2006   •   00:00

THAILANDA - Cantalejo face alte victime

Un suporter a fost ucis in Thailanda dupa o disputa pe tema golului marcat din penalty de Totti, in prelungirile meciului Italia - Australia, scor 1-0. Saran Channarong, fan al "squadrei azzurra", l-a injunghiat de doua ori pe Rabieb Lukchan, un sustinator al Australiei, dupa ce acesta a insistat asupra faptului ca arbitrul a gresit atunci cand a acordat italienilor penalty in ultimele secunde de joc. Partida a fost arbitrata de spaniolul Luis Medina Cantalejo, recunoscut pentru deciziile controversate pe care le ia.

UCRAINA - Turneu terminat pentru Voronin

Atacantul ucrainean Andrei Voronin (in galben) va fi indisponibil pentru restul turneului final din cauza unei accidentari la coapsa. Jucatorul, in varsta de 26 de ani, s-a accidentat in partida cu Elvetia din optimi si va ramane in repaus aproximativ doua saptamani, astfel ca va rata meciul cu Italia din sferturi. "Andrei este trist, pentru ca Mondialul s-a incheiat pentru el. El trebuie sa stea linistit timp de cateva zile", a declarat purtatorul de cuvant al nationalei ucrainene, Igor Mirosnicenko. Atacantul lui Bayer Leverkusen va ramane totusi la cartierul general al reprezentativei sale, pentru a-si sustine coechipierii.

ANGOLA - Primiti acasa ca niste eroi

Desi eliminati in primul tur la Cupa Mondiala, fotbalistii angolezi au fost primiti ca niste eroi la Luanda. Aflati la debutul lor la CM, "antilopele negre" au inregistrat doua egaluri, 0-0 cu Mexic si 1-1 cu Iran, si o infrangere la limita, 0-1 cu Portugalia. Astfel, suporterii au fost multumiti, apreciind ca echipa nationala nu s-a facut de ras. Cu toate ca au ajuns acasa in toiul noptii, jucatorii au fost primiti de 50. 000 de fani care au purtat postere imense cu "Multumim!" si "Sunteti deosebiti!".

OLANDA - Van Basten nu pleaca

Federatia Olandeza de Fotbal a anuntat ca intentioneaza sa-i prelungeasca acordul selectionerului Marco van Basten pana in 2010, chiar daca "portocalele" au parasit Cupa Mondiala in optimi. "Ne-am dori ca Marco van Basten sa ramana pana in 2010. Am vedea astfel daca antrenorul si actualul grup de jucatori pot castiga titlul mondial in Africa de Sud", a declarat Henk Kesler, director in cadrul federatiei olandeze. Van Basten se afla sub contract cu federatia olandeza pana in 2008, insa potrivit presei batave, el s-a aflat in pericol de a fi demis dupa eliminarea de la CM.
×
Subiecte în articol: mondial 2006