x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

25 Iun 2006   •   00:00

Cazul Owen - Newcastle cere despagubiri

Newcastle United ameninta ca va da in judecata Federatia Engleza de Fotbal pentru a obtine compensatii dupa accidentarea atacantului Michael Owen la Cupa Mondiala. "Deja ne-am alertat avocatii. Daca este necesar sa apelam la justitie, vom apela. Michael este foarte important pentru noi si fiecare club ar simti la fel", a spus presedintele lui Newcastle, Freddy Sheperd. Owen va lipsi cinci luni dupa ce s-a accidentat in meciul cu Suedia.

Ghana - Donatie de la un print saudit

Un print saudit, Al-Waleed bin Talal Abd Al-Aziz, a facut o donatie de 100.000 de dolari reprezentativei Ghanei, a doua zi dupa calificarea africanilor in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Printul l-a sunat joi seara pe presedintele Ghanei, John Kufuor, pentru a-l felicita si pentru a-i oferi bani. Oficialitatile ghaneze au sarbatorit cu fast calificarea echipei nationale in optimile de finala, programand ieri o defilare in capitala Accra.

Ucraina - Blohin, nemultumit de Sevcenko

Selectionerul Ucrainei, Oleg Blohin, s-a aratat nemultumit de prestatia capitanului Andrei Sevcenko la Cupa Mondiala. "Cred ca lui Sevcenko ii va fi foarte greu sa-si gaseasca ritmul la aceasta competitie, a dat semne de oboseala. Dar pentru echipa, fara indoiala ca va fi pe teren", a declarat Blohin.

×
Subiecte în articol: mondial 2006