x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

24 Iun 2006   •   00:00

PORTUGALIA - Scolari ar vrea sa antreneze Anglia

Selectionerul Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, a declarat ca isi doreste in continuare sa devina antrenorul nationalei Angliei, insa considera ca a procedat corect refuzand acest post inainte de Cupa Mondiala. "Sa fii selectionerul Angliei este un vis pentru orice antrenor din lume. Sper ca intr-o buna zi sa ajung sa pregatesc nationala Angliei, dar cand voi fi liber de contract", a afirmat tehnicianul brazilian. Scolari a primit o oferta din partea Federatiei Engleze, insa a refuzat-o, responsabilii FA desemnandu-l ulterior pe Steve McClaren drept succesor al suedezului Eriksson.

ITALIA - Patru etape pentru De Rossi

Mijlocasul italian Daniele de Rossi, eliminat la partida cu Statele Unite pentru ca l-a lovit cu cotul in fata pe americanul Brian McBride, a fost suspendat patru meciuri de Comisia de Disciplina a FIFA. Astfel, De Rossi nu va evolua in urmatoarele trei intalniri pe care le va disputa Italia, prima partida de suspendare fiind considerata cea cu Cehia, de joi, scor 2-0, in care nu a jucat. De asemenea, jucatorul a fost amendat cu suma de 10.000 de franci elvetieni (6.400 de euro).

ANGLIA - Despagubiri pentru Owen

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, a admis ieri ca forul international ar putea acorda o indemnizatie Federatiei Engleze de Fotbal, in urma gravei accidentari a lui Michael Owen. "Exista un fond special pentru cazuri de acest gen, care cuprinde o suma de 15 milioane de franci elvetieni (9,6 milioane de euro). Dar nu am primit inca nici o solicitare din partea Federatiei Engleze", a spus Blatter. Owen a suferit o ruptura de ligamente la genunchiul drept in partida cu Suedia si ar putea fi indisponibil cinci luni. Clubul sau, Newcastle, a amenintat ca va apela la justitie pentru a obtine despagubiri.

GHANA - Sarbatoare la Accra

Inaintea meciului Ghana - SUA, disputat joi, Parlamentul ghanez si-a incheiat sedinta cu trei ore mai devreme decat era prevazut, pentru a le permite deputatilor sa urmareasca partida decisiva pentru calificarea in optimi. La ora inceperii jocului, strazile din Accra, de obicei foarte aglomerate, erau pustii, iar la scurt timp dupa fluierul final, acestea au fost ocupate de zeci de mii de ghanezi imbracati in culorile drapelului national, care au sarbatorit performanta obtinuta de jucatorii lui Ratomir Dujkovici.
×
Subiecte în articol: mondial 2006