x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

22 Iun 2006   •   00:00

INCIDENTE - Huligani retinuti la Köln

Patruzeci si cinci de huligani germani au fost retinuti de politia din Köln, dupa incidente in care au fost implicati impreuna cu fanii straini veniti la meciul Anglia s Suedia, scor 2-2. Indivizii se aflau deja in baza de date a politiei germane. Evenimentele au degenerat dupa ce mii de suporteri englezi, care urmarisera partida pe un ecran gigant aflat pe malul drept al Rinului, s-au indreptat spre barurile situate pe malul celalalt, unde s-au intalnit cu fanii germani. Suporterii s-au provocat reciproc, incidentele soldandu-se cu raniti usor.

THAILANDA - 300 de pariori la zdup

Peste 300 de persoane au fost arestate in Thailanda pentru pariuri ilegale privind meciurile de la Cupa Mondiala. Un responsabil din cadrul politiei, Pinit Maneerat, a declarat ca 361 de persoane, organizatori si jucatori, au fost retinute pentru pariuri a caror suma totala se ridica la circa 3,8 milioane de euro. Fiindca in Thailanda au fost desfasurate 100 de unitati speciale impotriva pariurilor ilegale, organizatorii s-au mutat in Cambodgia. Potrivit unui centru de cercetare, in pofida crizei financiare, thailandezii ar urma sa mizeze circa 800 de milioane de euro in timpul CM.

MEXIC - Au disparut 10.000 de bilete

Asociatia organizatiilor mexicane de turism a anuntat "cea mai mare frauda din istoria turismului", afirmand ca 10.000 de bilete platite de suporterii mexicani nu au mai ajuns la acestia. "Au mai fost probleme in 2002, la turneul final din Coreea de Sud si Japonia, precum si in 1998, in Franta, dar nu de asemenea dimensiuni", a declarat presedintele federatiei mexicane, Jorge Hernandez. El a explicat ca agentiile de turism mexicane vor urmari in justitie firma americana Ticket Company pentru inselaciunea comisa.

TOGO - Jucatorii isi iau banii direct

FIFA va plati direct primele solicitate de togolezi pentru participarea la CM, dupa ce acest subiect a declansat un conflict in cadrul selectionatei africane. Directorul de comunicare al FIFA, Markus Siegler, a precizat ca forul international "va plati primele in bani lichizi si intr-un loc ce va fi tinut secret". Suma totala pe care o au de primit togolezii se ridica la 7 milioane de franci elvetieni (4,48 milioane de euro). In semn de protest fata de neplata primelor solicitate, jucatorii amenintasera ca nu intra pe teren la meciul cu Elvetia. Togo, deja eliminata de la CM, va intalni maine Franta, in ultimul meci din grupa.
×
Subiecte în articol: mondial 2006