x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

17 Iun 2006   •   00:00

"Performanta" - Si romanii sunt la CM. La furat!


Doi romani au fost arestati la München, dupa ce au fost surprinsi in timp ce incercau sa fure un portofel si o camera foto digitala. Potrivit revistei oficiale a orasului bavarez, München 24, politia locala a prins in flagrant un roman in varsta de 25 de ani, care incerca sa sustraga portofelul din geanta unui turist, in statia de metrou Odeonplatz. In aceeasi zona a fost prins un alt roman, care voia sa fure camera foto digitala a unui suporter tunisian.

Trinidad-Tobago - Cerere in casatorie in timpul meciului


Fundasul echipei statului Trinidad Tobago, Brent Sancho, si-a cerut prietena in casatorie cu ajutorul unui reporter, in timpul meciului cu Anglia, pierdut de caraibieni joi seara cu 0-2. Jucatorul si-a declarat dragostea pentru Jana Herbert-Fiu la postul de televiziune BBC South East, prin intermediul reporterului Geoff Clark. Sancho, in varsta de 29 de ani, l-a rugat pe Clark sa o ceara in casatorie pe Jana, in numele sau, in direct, in timpul meciului. Dupa doar trei minute de la aceasta cerere, Sancho a gresit in aparare, permitandu-i atacantului Peter Crouch sa marcheze primul gol al Angliei.

Coreea de Sud - Scapa de armata daca prind optimile


Jucatorii nationalei Coreii de Sud vor fi scutiti de serviciul militar daca se vor califica in optimile de finala ale CM. Promisiunea a fost facuta de ministrul Apararii din aceasta tara si vizeaza opt fotbalisti din lotul convocat de olandezul Dick Advocaat. In mod normal stagiul militar in Coreea de Sud dureaza doi ani, dar se poate primi o dispensa pentru merite sportive.

Croatia - Intrusul a devenit erou national


Suporterul croat care a patruns pe teren in timpul meciului cu Brazilia a fost primit ca un erou la revenirea in tara. Mai mult, el chiar si-a gasit de lucru datorita gestului sau. "Nu aveam intentia de a patrunde pe teren, dar m-au impulsionat scandarile suporterilor. Am alergat fara tinta, iar apoi l-am vazut in fata pe Dado Prso, caruia i-am sarutat gheata. Datorita acestui gest, am primit deja o oferta de munca", a declarat Ante Zuanici (20 ani), care este somer.

×
Subiecte în articol: mondial 2006