x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

16 Iun 2006   •   00:00

Sondaj - Echipa ideala a homosexualilor


Cititorii revistei olandeze Gay Krant, dedicate homosexualilor, l-au desemnat pe internationalul portughez Cristiano Ronaldo ca fiind "cel mai frumos, cel mai atractiv si cel mai sexy" dintre jucatorii prezenti la CM. Din echipa ideala a homosexualilor mai fac parte suedezii Rosenberg si Ljungberg, englezii Owen si Beckham, olandezii Van Persie si Kromkamp, spaniolii Fernando Torres si Casillas, precum si brazilianul Kaka. Pe banca de rezerve s-au aflat Nelson Valdez (Paraguay), Totti (Italia), van Nistelrooy (Olanda) si Oswaldo Sanchez (Mexic).

Brazilia - Ronaldo e ametit


Ronaldo (foto) a fost supus unor examene medicale intr-o clinica din Frankfurt, dupa ce a avut, miercuri, ameteli puternice. Potrivit Confederatiei Braziliene de Fotbal, testele efectuate nu au aratat nimic deosebit, jucatorul fiind ieri apt de antrenament. Ronaldo a avut simptome similare si cu cateva ore inainte de meciul cu Franta din finala CM 1998, pierdut de Brazilia, scor 0-3. Din cauza faptului ca are probleme cu greutatea, atacantul lui Real Madrid a fost nevoit sa intensifice pregatirea fizica.

Romania - Sibienii au salutat victoria Germaniei


Fanii de la Sibiu ai nationalei de fotbal a Germaniei au iesit pe strada pentru a sarbatori calificarea echipei favorite in etapa superioara a Cupei Mondiale. Un grup de elevi ai Liceului "Samuel von Brukenthal", alaturi de prieteni din Germania prezenti la Sibiu, imbracati in tricourile Kaiserului si purtand un drapel cu insemnele CM 2006, au facut deliciul trecatorilor miercuri seara, in centrul orasului. (Dan Tomozei)

Ucraina - Broastele sunt de vina


Sevcenko&Co. s-au plans ca n-au putut dormi in noaptea de dinaintea meciului cu ibericii din cauza oracaitului broastelor din lacul aflat in apropierea hotelului lor din Potsdam. Pentru a-si mentine sansele de calificare, elevii lui Blohin sunt decisi sa puna capat concertului nocturn. "Vom lua niste lansete ca sa prindem broastele", a spus mai in gluma, mai in serios fundasul central Vladislav Vasciuk.

×
Subiecte în articol: mondial 2006