x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

12 Iun 2006   •   00:00

Teste - Nici un fotbalist dopat la CM


FIFA a anuntat ca a efectuat pana acum 216 controale antidoping in randul jucatorilor din cele 32 de echipe calificate la Cupa Mondiala, toate testele fiind negative. Profesorul Jiri Dvorak, seful medicilor din cadrul FIFA, a mentionat ca aceste controale au avut loc in timpul celor 24 de meciuri de pregatire si in cadrul vizitelor inopinate la cantonamente. Medicul slovac a mai spus ca au fost efectuate 128 de teste de depistare a eritropoietinei (EPO), nefiind gasit nici un un caz de dopaj.

Anglia - Rooney, posibil caz de proces


Clubul Manchester United il va da in judecata pe selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson, daca atacantul Wayne Rooney (foto) se va accidenta la Cupa Mondiala, informeaza publicatia News of the World. Conducerea lui Manchester a negociat cu reprezentantii federatiei engleze in legatura cu situatia lui Rooney, obtinand promisiunea ca atacantul nu va fi folosit in faza grupelor. "Daca Sven il va folosi pe Rooney in faza grupelor si fotbalistul se va accidenta, atunci United il va da in judecata pe el personal", a declarat o sursa din cadrul gruparii din Manchester.

Franta - 10.000 de oameni la antrenament


Peste 10.000 de spectatori au asistat sambata la antrenamentul efectuat de reprezentativa Frantei la arena Weserberglandstadion din Hameln. Municipalitatea a distribuit 9.000 de tichete gratuite, insa numerosi alti spectatori au intrat in stadion fara bilet. Acesta a fost singurul antrenament cu public programat de nationala Frantei. Elevii lui Domenech vor pleca azi la Stuttgart, unde au programat pentru maine meciul cu Elvetia.

Arabia Saudita - Prime mari pentru calificare in optimi


Componentii reprezentativei Arabiei Saudite vor fi recompensati cu cate 600.000 de riali, aproximativ 125.000 de euro, daca vor obtine calificarea in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Potrivit presei arabe, presedintele Federatiei Saudite de Fotbal, printul Sultan bin Fahad Bin Abdulaziz, le-a promis jucatorilor cate 100.000 de riali pentru fiecare meci castigat si 300.000 de riali in plus pentru calificarea in faza urmatoare. Arabia Saudita evolueaza in grupa H alaturi de Spania, Tunisia si Ucraina.

×
Subiecte în articol: mondial 2006