x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jimmy Jump, amendat cu 200 de euro după ce a intrat pe teren la finală

Jimmy Jump, amendat cu 200 de euro după ce a intrat pe teren la finală

13 Iul 2010   •   00:00
Jimmy Jump, amendat cu 200 de euro după ce a intrat pe teren la finală
Sursa foto: /Reuters

Celebrul suporter catalan Jimmy Jump, care a pătruns pe terenul stadionului Soccer City, înainte de finala Cupei Mondiale, a fost amendat cu 2.000 de ranzi (209 euro), a anunţat, marţi, cotidianul The Star, citat de AFP. Jaume Marquet Cot "Jimmy Jump", care a încercat să pună trofeului Cupei Mondiale o căciulă în culorile Spaniei, a fost găsit vinovat de tentativă de furt a Cupei Mondiale de unul din tribunalele speciale înfiinţate pentru rezolvarea rapidă a delictelor din timpul competiţiei.

Bărbatul este un obişnuit al intrărilor pe terenurile de fotbal pe care le detaliează pe site-ul său personal. "El încerca să pună o căciulă pe trofeu, nu să-l fure. Era pentru promovarea libertăţii", a declarat prietenul său, Alex Sola.

Intrusul a fost oprit de un bodyguard şi a fost apoi placat la sol, cu zece minute înainte de startul finalei. Incidentul, care nu a fost transmis de televiziuni, a survenit înainte de intrarea echipelor în teren, după ce italianul Fabio Cannavaro, căpitanul foştilor campioni mondiali, a depus trofeul Cupei Mondiale pe un soclu.

×
Subiecte în articol: cm2010