x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lacrimi si lacrimi

Lacrimi si lacrimi

de Marcel Raducanu    |    12 Iun 2006   •   00:00
Lacrimi si lacrimi
DRIBLINGURI
Eram obisnuiti ca meciurile de deschidere sa fie echilibrate, cu goluri putine. De data aceasta, din fericire pentru spectatori, Mondialul a inceput frumos. Nemtii au plecat din start favoriti, dar au invins si datorita unor reusite norocoase. Lahm nu cred ca o sa mai dea in toata viata lui asa un gol. S-a vazut totusi ca au probleme in aparare, aceleasi pe care le-au avut in ultimii ani. O sa aiba probleme daca joaca asa chiar si cu Polonia, care e acum sub presiune. Polonezii au jucat dezamagitor contra Ecuadorului, nici nu au contat pe teren. S-a vazut ca sud-americanii stiu fotbal, cred ca in meciul urmator vor bate Costa Rica si vor acumula deja sase puncte.

Si Anglia o sa aiba probleme la Mondial. Ca intotdeauna, sunt favoriti, dar jocul nu le merge, au avut probleme si impotriva Paraguayului. Trinidad Tobago a reusit un rezultat mare impotriva Suediei, chiar aici in Dortmund. A fost o dezamagire uriasa pentru nordici, suporterii lor plangeau pe strada. Au fost insa sportivi, nici vorba de scandal. Si caraibienii au plans pe strazi, dar de fericire. Se imbratisau, au petrecut, pentru Tobago e sarbatoare nationala ca a facut egal cu Suedia, o formatie cu atatea vedete. S-a vazut ca nu mai exista echipe mici, toti stiu fotbal si, daca sunt si disciplinati, e greu sa-i invingi. O sa fie un campionat foarte strans.

Un meci frumos au facut Argentina si Coasta de Fildes. S-a vazut valoarea lui Riquelme, care a facut cele doua goluri, dar si africanii au jucat bine. Argentina e una din favoritele mele, cred ca o sa ajunga in finala.

Abia astept sa vad azi cum vor juca italienii dupa scandalul din tara. E greu sa te concentrezi in astfel de momente. Totusi cred ca vor arata un fotbal bun si vor invinge clar pe Ghana.
Dortmund, 11 iunie
  • Mail: marcel.raducanu@jurnalul.ro
  • ×
    Subiecte în articol: mondial 2006